ADVERTISEMENT
Life

Ştefania şi Speak, noi detalii despre nuntă. Surpriză mare. Cine sunt naşii

Autor: Bogdan Solomon | 23.05.2020 | 16:40
Ştefania şi Speak, noi detalii despre nuntă. Surpriză mare. Cine sunt naşii
Ștefania, iubita lui Speak, a recunoscut! Câte operații are în realitate și cum își întreține corpul. Sursa foto: a1.ro

Participarea în sezonul al treilea al competiției Asia Express nu le-a adus doar o aventură demnă de povestit nepoților, ci și o nouă etapă în relația lor. Și-au dat seama o dată pentru totdeauna (dacă mai era nevoie) că sunt făcuți unul pentru celălalt, așa că acum se pregătesc să își unească destinele. Mai rămâne doar ca pandemia de coronavirus să le permită organizarea unei nunți ca în povești, la care visează de câteva luni bune.

ADVERTISEMENT

Speak și Ștefania, noi detalii despre nuntă. Și-au ales deja nașii

După mai bine de trei ani de relație, Speak și Ștefania, căci despre ei este vorba, au decis să facă pasul cel mare și au pus deja la punct toate detaliile fericitului eveniment care va avea loc, cel mai probabil, în 2021. Data exactă nu este bătută în cuie, însă cei doi îndrăgostiți și-au ales deja nașii, pe buna lor prietenă Monica Munteanu, alături de partenerul său de viață.

Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin.

ADVERTISEMENT

Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei.

Noi sperăm să treacă totul mai repede, pentru că suntem conştienţi că, pe lângă chestiile ce ţin de sănătate, care sunt cele mai importante, pe partea economică vom avea de suferit foarte mult”, a dezvăluit Speak într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

„Este bărbatul perfect”

Cât despre cererea în căsătorie, Ștefania recunoaște că se aștepta ca la un moment dat să urmeze și acest pas, având în vedere că au o relație de lungă durată și îi leagă sentimente puternice, însă nu și-a închipui că se va întâmpla tocmai în timpul competiției Asia Express. Chiar dacă momentul a emoționat-o până la lacrimi, a spus „Da” din toată inima, fără să stea pe gânduri. Nu de alta, dar are alături „bărbatul perfect”.

Nu m-am aşteptat nicio secundă să fiu cerută, nu acolo. Ştiam că la un moment dat o să facă pasul ăsta, oricum noi glumeam pe tema asta, eu spunându-i mereu că cererea în căsătorie trebuie să fie epică şi că vreau să mi-o amintesc toată viaţa, să fie wow.

ADVERTISEMENT

Şi aşa a fost, a fost surprinzătoare, imposibil de uitat. Eram foarte sigură de un lucru: oricând s-ar fi întâmplat, aş fi spus „DA“! Eram pregătită.

Nici  măcar  nu  am  nevoie  de  trei (n.r. motive pentru care a aceeptat cererea în căsătorie), am în minte unul care le defineşte pe toate: este  bărbatul  perfect. Pentru  mine,  el  are toate calităţile pe care mi le doresc.

ADVERTISEMENT

În primul rând, ne înţelegem ca cei mai buni prieteni, nu există secrete între noi, nu există niciun motiv pentru care eu să nu îl consider pe el bărbatul acela. We are perfect!”, a dezvăluit Ștefania.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!