Life

Ștefania Stănilă și Andrei Krișan au părăsit insula de la Survivor România! Surpriză totală la PRO TV

Ștefania Stănilă și Andrei Krișan au plecat de pe insula de la Survivor România! Surpriză uriașă în show-ul de la PRO TV.
01.05.2023 | 16:45
Stefania Stanila si Andrei Krisan au parasit insula de la Survivor Romania Surpriza totala la PRO TV
Ștefania Stănilă, Andrei Krișan și alți doi concurenți au plecat de pe insula Survivor România. Foto: Capturi VOYO/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ștefania Stănilă și Andrei Krișan au părăsit insula de la Survivor România! Nu singuri, ci alături de Carmen Grebenișan și Dan Ursa. Ce s-a întâmplat de au fost nevoiți să se despartă de colegii lor din trib?

Ștefania Stănilă și Andrei Krișan au părăsit insula de la Survivor România pentru câteva ore

Ei bine, totul se datorează Ștefaniei Stănilă, cea care a câștigat proba pentru recompensă în ediția difuzată luni, 1 mai, de PRO TV. Întrucât a devenit cea mai bună concurentă pe traseu, după instituirea unor reguli noi, concurenții primind ”mai multe vieți”, ca în jocurile pe calculator, Ștefania a avut ocazia să ia cu ea alte trei persoane în excursia câștigată pe insula Saona!

ADVERTISEMENT

Fosta gimnastă nu a stat mult pe gânduri, iar primul nume pe care l-a rostit când Daniel Pavel i-a zis că are ocazia să petreacă niște ore de neuitat la un resort de lux a fost cel al prietenei sale, Carmen Grebenișan. 

Având în vedere că s-a apropiat destul de mult în ultima perioadă și de Andrei Krișan, aceasta a fost a doua sa opțiune. Ștefania l-a mai numit și pe Dan Ursa, în semn de apreciere față de performanțele sale sportive de la Survivor.

ADVERTISEMENT

Ștefania și Andrei, excursie într-un resort de lux alături de Carmen și Dan Ursa

Cei patru concurenți au părăsit, așadar, vreme de câteva ore, insula pe care locuiesc la Survivor România pentru un loc de fițe. Mai mult de atât, concurenții au înnoptat în hotel, bucurându-se de confortul de a dormi ca toți oamenii, pe pat, după luni în care s-au chinuit în baraca improvizată în junglă.

Plecarea celor două fete de pe insulă a fost comentată de rivalele lor. Andreea Moromete nu s-a putut abține și a spus că nu le mai suportă deloc pe Ștefania Stănilă și Carmen Grebenișan. Și Alexandra Porkolab s-a simțit eliberată atunci când fetele și cei doi băieți s-au dus către elicopterul cu care au fost transportați pe insula Saona.

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete nu le mai suportă pe Carmen și Ștefania: „Te văd că ești falsă”

„Nu le mai suport, să le văd și să le aud. Mă bucur că am scăpat de fetele astea! Am ajuns în punctul în care chiar nu le mai suport. Nu vreau să le trag de mânecă, să le spun: te văd că ești falsă. Le ajut dacă fac chestia asta”, a spus Andreea Moromete în ediția din 1 Mai, la PRO TV.

În elicopter, Carmen Grebenișan a avut emoții uriașe, căci tânăra influenceriță are rău de înălțime. A stat pe tot parcursul zborului între Dan Ursa și Ștefania Stănilă, aceștia încercând să îi dea la o parte emoțiile, ținând-o de mână.

ADVERTISEMENT

Competiția Survivor România se apropie cu pași repezi de marea finală. După cum a anunțat FANATIK în exclusivitate, show-ul filmat în Republica Dominicană se va încheia pe 24 mai, evident, într-o zi de miercuri.

survivor
Ștefania Stănilă, Andrei Krișan, Carmen Grebenișan și Dan Ursa au plecat de pe insula Survivor România, într-o excursie de neuitat pe un alt petic de pământ. Foto: VOYO

Carmen Grebenișan îi acuză, la rândul ei, pe războinici de falsitate: „Este o mega-tensiune!”

Tensiunile sunt tot mai mari pe măsură ce participanții se împuținează. Carmen Grebenișan a observat că războinicii încearcă să ascundă neînțelegerile dintre ei, poate pentru a da bine pe micile ecrane.

„Eu așa ceva acasă nu pățesc. Să stau în aceeași casă cu un om și să nu vorbesc deja de câteva zile… Eu nu zic că eu îmi fac treaba… Dar mai deschid câte un subiect, chit că nu e legat de joc, de mâncărurile de acasă… Se continuă un pic discuția pe tema asta și după aia se oprește.

Oamenii ăștia nu știu cum stau în tensiunile astea și după aia le bagă sub preș. Eu nu înțeleg cum poți să zici că nu există nicio tensiune, pentru că o văd. Dacă lumea de acasă nu o vede, o zic eu! Este, este o mega-tensiune! N-ai cum să nu o vezi!”, a spus Carmen în ediția din 1 Mai.

ADVERTISEMENT