Life

Cine este Ștefania Ștefan, războinica de la Survivor România 2022. Din ce face bani în viața de zi cu zi

Ștefania Ștefan (25 de ani) este una dintre concurentele care a plecat în aventura de la Survivor România 2022, show care va avea premiera duminică, 16 ianuarie.
11.01.2022 | 16:08
Cine este Stefania Stefan razboinica de la Survivor Romania 2022 Din ce face bani in viata de zi cu zi
Cine este Ștefania Ștefan, Războinica de la Survivor România 2022. Cum își câștigă banii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 25 de ani este pregătită să țină piept condițiilor și probelor din jungla dominicană, acolo unde va încerca să facă față tuturor provocărilor.

Originară din Lupeni, județul Hudedoara, șatena locuiește de câțiva ani în Timișoara. Ștefania Ștefan este pasionată de jocurile pe calculator, meserie pe care o face cu mare drag.

ADVERTISEMENT

Războinica de la Survivor România 2022 este online streamer, ceea ce înseamnă că se filmează în timp ce joacă diferite jocuri în mediul virtual.

Cine este Ștefania Ștefan, Războinica de la Survivor România 2022. Cum își câștigă banii

De asemenea, concurenta de la Pro TV este pasionată de sporturile de iarnă și îi place foarte mult să călătorească în străinătate.

ADVERTISEMENT

Ștefania Ștefan este absolventă a Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Pe plan personal are o relație care o împlinește.

Războinica de la Survivor România 2022 pozează foarte des alături de partenerul de viață. Ea apare mereu cu zâmbetul pe buze, semn că este foarte fericită.

ADVERTISEMENT

„Unii oameni spun că semănăm”, este descrierea lăsată de Războinică pe Instagram legat de o imagine cu iubitul ei.

„Mulțumirea mea”, este un alt mesaj scris de Ștefania Ștefan pe rețelele de socializare, dovada clară că are parte de o relație foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT
Ștefania Ștefan și iubitul ei
Ștefania Ștefan de la Survivor România și iubitul ei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Survivor România 2022, premiu în valoare de 100.000 de euro

În momentul de față tânăra este dispusă să lupte și să demonstreze că are calitățile necesare pentru a pune mâna pe marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Fiecare dintre cele două echipe de la Survivor România 2022, Faimoși și Războinici, este formată din 12 persoane: 6 fete și 6 băieți. Toți vor da tot ce este mai bun în jungla dominicană.

Sezonul anterior a fost câștigat de Zanni, care a fost concurent și la „Chefi la cuțite”, în timp ce primul sezon a fost adjudecat de cântăreața Elena Ionescu.

ADVERTISEMENT