Foto. Vezi gestul emoţionant făcut de antrenorul Fiorentinei în memoria lui Astori

Sorin Dumitrescu   
in Galerie foto
13/04/2018, 13:50
Foto. Vezi gestul emoţionant făcut de antrenorul Fiorentinei în memoria lui Astori GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Moartea lui Davide Astori la numai 31 de ani a şocat lumea fotbalului italian şi în special vestiarul Fiorentinei, al cărui căpitan era. Astori a murit în somn, lovit de un atac de cord, în noaptea de dinaintea meciului din Serie A Udinese – Fiorentina şi restul etapei care urma să se joace în acea duminică de 4 martie 2018 a fost amânată imediat. CLICK GALERIE FOTO

Astori era nu doar un fotbalist de valoare, membru al echipei naţionale, dar şi un caracter deosebit, care ştia cum să îi primească în familia viola pe noii veniţi şi în special pe cei promovaţi de la echipa primavera a clubului, aşa cum s-a întâmplat şi cu Ianis Hagi, după cum a recunoscut fiul Regelui.

Clubul a luat multe decizii de omagiere a lui Davide Astori

Decesul absolut neaşteptat a avut mai multe urmări decise de conducerea clubului. Soţia jucătorului va primi salariul lui Davide până când va pleca de pe această lume, baza de pregătire a clubului va purta numele lui Davide Astori şi măsurile nu se vor opri aici, promit patronii clubului, familia Della Valle.

Nici antrenorul Stefano Pioli nu îl poate uita pe il suo capitano. Şi a decis să îi păstreze veşnic memoria cu el, mergând la un salon de tatuaje. Unul dintre artiştii în domeniu din Florenţa i-a făcut în decurs de două ore un tatuaj cu desginul special cerut de Pioli, care foarte curând îşi va prelungi contractul cu gruparea toscană.

Închide ×