Sport

Stefanos Tsitsipas, declarație bizară la Indian Wells: „Nu am șanse să câștig”. Motivul invocat de jucătorul grec

Stefanos Tsitsipas a făcut un anunț surprinzător înaintea primului meci de la Indian Wells. Jucătorul grec a mărturisit că nu are șanse să câștige trofeul.
10.03.2023 | 14:45
Stefanos Tsitsipas declaratie bizara la Indian Wells Nu am sanse sa castig Motivul invocat de jucatorul grec
Stefanos Tsitsipas a făcut un anunț surprinzător înaintea meciului de debut la Indian Wells. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Stefanos Tsitsipas (3 ATP și cap de serie 2 la Indian Wells) a avut o serie de declarații surprinzătoare înaintea primului meci de pe hard-ul american. Finalistul de la Australian Open 2023 joacă în primul tur al Mastersului din California cu Jordan Thompson (87 WTA).

Stefanos Tsitsipas, anunț surprinzător înainte de primul meci la Indian Wells: „Nu am spus asta niciodată în cariera mea”

Stefanos Tsitsipas a pierdut finala de la Australian Open împotriva lui Novak Djokovic și a ratat șansa de a deveni pentru prima oară în carieră lider mondial. Jucătorul grec a evoluat ultima oară la Rotterdam, fiind învins de Sinner în optimi.

ADVERTISEMENT

Locul 3 ATP a acuzat probleme medicale la finalul partidei din Olanda, iar acestea nu au dispărut nici înaintea turneului de pe hard-ul american. Sportivul din Grecia a mărturisit că nu vrea să forțeze pentru a se recupera total pentru sezonul de zgură care va urma.

„Sunt încă în recuperare după o problemă medicală și nu voi pretinde că am șanse să câștig următoarele două turnee (n.r. Indian Wells și Miami). Ar fi incorect. Nu am spus asta niciodată în cariera mea.

ADVERTISEMENT

Stefanos Tsitsipas nu a vrut să rateze turneele de la Indian Wells și Miami: „Am decis totuși să particip”

„Dar nu cred că voi fi capabil să ajung foarte departe în aceste două turnee. Am decis totuși să particip, pentru că prioritatea mea e să am meciuri în picioare și să îmi pregătesc corpul cât mai bine pentru sezonul de zgură”, a declarat Stefanos Tsitsipas.

Deși acuză probleme medicale, Stefanos Tsitsipas a preferat să nu rămână în Europa pentru a se pregăti pentru sezonul de zgură, ci a vrut să ia startul competițiilor din California și Florida.

ADVERTISEMENT

„Am făcut un pariu cu mine că voi putea fi prezent la “Sunshine Double” Nu am vrut să ratez aceste turnee, chiar dacă nu sunt în cea mai bună formă”, au fost cuvinele lui Stefanos Tsitsipas.

Stefanos Tsitsipas, duel cu Jordan Thompson la Indian Wells

Stefanos Tsitsipas își va face debutul la Indian Wells împotriva lui Jordan Thompson din Australia. Duelul este programat vineri, 10 martie, nu înainte de ora 22:30. Este al treilea meci direct între cei doi sportivi.

ADVERTISEMENT

Jucătorul grec și-a adjudecat precedentele două partide în 2019 la Washington, scor 6-3, 7-6(4) și în 2022 pe iarba de la Wimbledon, scor 6-2, 6-3, 7-5. Dacă va obține victoria, în turul trei Stefanos Tsitsipas, cap de serie 2 la câștigarea trofeului, îl va înfrunta pe învingătorul din meciul Cressy – Tabilo.

ADVERTISEMENT