News

Stela Enache, apel pentru Mihai Constantinescu: “Nu îl lăsăm la greu”

15.05.2019 | 14:04
Stela Enache apel pentru Mihai Constantinescu Nu il lasam la greu
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai bune prietene ale cântărețului Mihai Constantinescu, Stela Enache, face un apel la fanii artistului, pentru ca acesta să poată trece peste cea mai grea cumpănă din viața lui! Vedeta este foarte îndurerată de faptul că Mihai Constantinescu se zbate între viață și moarte la Spitalul Floreasca, din Capitală, după ce a suferit un infarct.

Stela Enache face un apel la fanii lui Mihai Constantinescu pentru a spune o rugăciune pentru îndrăgitul artist

Cântăreața a avut o intervenție telefonică la Agenția Vip, unde a făcut un apel pentru fani să se roage pentru sănătatea artistului. Colega de breaslă a lui Mihai Constantinescu a vorbit cu vocea gâtuită de lacrimi despre Mihai Constantinescu, omul alături de care s-a lansat în urmă cu zeci de ani și alături de care a cântat în sute de turnee în țară.

ADVERTISEMENT

“Prietenul și dragul nostru coleg este într-o situație critică. De atunci stăm și ne rugăm încontinuu. Am dat mesaje să ne rugăm pentru Mihai să îi dea Dumnezeu putere să treacă peste această cumpănă. Vrea să facă lucruri frumoase, iubește viața și nu trebuie să îl lăsăm la greu. Era foarte bine acum două săptămâni și acum e chestia asta. Suntem triști, dar nu îl lăsăm la greu, ne rugăm să îi dea Dumnezeu sănătate”, a declarat Stela Enache, la Agenția Vip.

Mihai Constantinescu se afla in coma, dupa ce a suferit un infarct

Mihai Constantinescu a suferit un infarct și se află în comă

Mihai Constantinescu a făcut infarct, luni seara. Ambulanța a ajuns la adresa îndrăgitului cântăreț, însă l-a găsit deja fără puls. Medicii l-au resuscitat timp de 20 de minute, până au simțit că Mihai Constantinescu are din nou puls, apoi l-au dus de urgență la Spitalul Floreasca.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mai suferit însă două stopuri cardio-respiratorii, iar medicii au reuși să-l stabilizeze, însă situația lui este critică. Doctorii spun că are șanse minime să supraviețuiască, iar acum artistul este în comă. Familia și prietenii, dar și fanii săi speră acum cu toții la o minune.

Tags: