Life

Stela Enache, parastas de 13 ani pentru regretatul ei soț, Florin Bogardo. Cum se înțelege cu copiii ei

Stela Enache, parastas de 13 ani pentru regretatul ei soț, Florin Bogardo. Artista a spus cum se înțelege cu copiii săi, care locuiesc peste hotare.
09.11.2022 | 09:32
Stela Enache parastas de 13 ani pentru regretatul ei sot Florin Bogardo Cum se intelege cu copiii ei
Stela Enache, parastas de 13 ani pentru regretatul ei soț, Florin Bogardo. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Stela Enache i-a făcut parastasul iubitului său soț la 13 ani de la moartea sa. Artista a depănat amintiri din timpul căsniciei cu Florin Bogardo.

Stela Enache, parastas de 13 ani pentru regretatul ei soț

Stela Enache nu și-a mai refăcut niciodată viața după moartea soțului ei din anul 2009. Artista spunea că nimeni nu se poate compara cu Florin Bogardo, așa că își ocupă timpul cu alte activități și se bucură de amintirea clipelor frumoase pe care le-au trăit împreună.

ADVERTISEMENT

Stela Enache a mărturisit că Florin Bogardo, soțul ei, a fost un individ introvertit care îi făcea mereu surprize. Aceasta a spus că secretul relației lor a fost o încredere foarte mare pe care cei doi o aveau.

Stela Enache spune că mereu era așteptată de soțul ei acasă cu flori.

„El a fost un tip cu totul și cu totul special. Era un tip introvertit. Așa a fost felul lui. Mă aștepta cu flori acasă când veneam și nu mă lua la întrebări. Și cred că nici nu ținea căsătoria. Sau eu să vin acasă și să îl iau la întrebări: ‘ce ai făcut?’

ADVERTISEMENT

Relația noastră se baza pe încredere. Aveam încredere. Dacă nu e asta, nu ai nimic. Dacă nu ai încredere în persoana cu care stai, se alege praful. Noi știam ce avem de făcut”, a declarat pentru viva.ro.

Cum se înțelege Stela Enache cu copiii săi

Stela Enache și Florin Bogardo au avut împreună doi copii, Laura Maria și Anton Marin. Aceștia au propriile familii și sunt plecați peste hotare. Se vizitează destul de des, dar vorbesc în fiecare zi la telefon.

ADVERTISEMENT

Acum, artista se plângea că trebuie „să le dea raportul” copiilor săi pentru că dacă nu aud nimic de ea încep să se îngrijoreze.

„Nu am mai apucat să merg la copii peste hotare. Sper ca anul viitor, în aprilie, să vină fiul meu… Copiii mei au copii la rândul lor și este școala la mijloc.

ADVERTISEMENT

Iar când sunt în vacanță… între timp și eu am fost plecată toată vara și atunci greu ne vedem. Eu nu sunt o mamă exagerată. Sigur că în fiecare zi vorbim la telefon”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT