Carousel hot news

Stelea confirmă FANATIK: “Nu le-am permis lui Iancu şi Stanciu să lipsească de la lot!”

Selecţionerul echipei naţionale de "tineret" a confirmat informaţia oferită de FANATIK în cursul săptămînii trecute, în care se specifica faptul că nici Iancu sau Stanciu, dar nici...
09.10.2013 | 19:56
Stelea confirmă FANATIK:
Bogdan Stelea.

Selecţionerul echipei naţionale de “tineret a confirmat informaţia oferită de FANATIK în cursul săptămînii trecute, în care se specifica faptul că nici Iancu sau Stanciu, dar nici oficialii Stelei nu au luat legătura cu staff-ul naţionalei pentru a vorbi despre motivarea celor doi tineri jucători din cadrul echipei U21 pentru “dubla” cu Irlanda.

“Eu nu am spus niciodată să nu mai vină la lot. Singurul lucru pe care l-am vorbit cu toţi jucătorii a fost că, dacă există cineva care nu vine cu sufletul, să nu mai vină! Nici cei doi fotbalişti ai Stelei, nici oficialii echipei nu m-au sunat ca să îmi spună că Iancu şi Stanciu nu mai vor să vină sau să-mi ceară acceptul. Pentru meciurile cu Irlanda nu i-am convocat că nu am vrut eu”, au fost dezvăluirile lui Bogdan Stelea la reunirea lotului. Discuţia legată de posibilitatea ca Iancu şi Stancu să refuze naţionala de “tineret” a survenit după ce Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit, la FANATIK SHOW, că cei doi mijlocaşi stelişti au primit acceptul staff-ului de la naţionala Under21 să nu se mai prezinte la următoarele meciuri din preliminarii pentru că echipa nu ar mai avea şanse.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri