“Stelea şi ai lui sînt depăşiţi! Ce e amatorismul ăsta cras?”

Scandal dur între Mihai Stoica şi antrenorii de la naţionala de tineret, Bogdan Stelea şi Florin Constantinovici. Managerul Stelei i-a atacat pe cei doi după ce Gabi Iancu a fost exclus de la...
12.09.2013 | 21:38
Stelea si ai lui sint depasiti Ce e amatorismul asta cras
ADVERTISEMENT

Scandal dur între Mihai Stoica şi antrenorii de la naţionala de tineret, Bogdan Stelea şi Florin Constantinovici. Managerul Stelei i-a atacat pe cei doi după ce Gabi Iancu a fost exclus de la lotul naţional. Interviul acordat de Constantinovici în FANATIK a declanşat războiul. “Iancu minte cu neruşinare dacă a spus ce a spus. Susţine că a ieşit să dea bani unei mătuşi, însă acea mătuşă este blondă şi are 20 de ani?”, a spus Constantinovici în FANATIK.

“Nu e plătit să stea la tenis”

Mihai Stoica a replicat dur astăzi. “Sînt revoltat de cum se procedează la tineret, am citit un interviu al lui Constantinovici şi nu mă mai duc să mă văd cu ei, la naţională. Iancu a greşit şi plăteşte şi la Steaua. Cei care plătesc sînt tot jucătorii Stelei. Reghecampf stă în cantonament cu echipa, la fel şi eu – care am părinţi bătrîni şi o fată care merge la facultate. Stau cu jucătorii din respect, nu mergem acasă, fiindcă respectăm programul echipei. Cu Bogdan Stelea am lucrat şi îi recomand doar să stea în cantonament cu echipa, iar lui Constantinovici, care a spus că mătuşa e blondă, că a strigat după el, ce să-i zic. Păi, băi, Constantinovici, du-te în camera lui, şi îl aştepţi acolo! Şi apoi îi spui lui Bogdan Stelea. Eu consider că voi – echipa naţională – vă bateţi joc de Steaua. Nu îl duceţi în Muntenegru şi apoi îl scoateţi din lot! Prin asta arătaţi că nu aveţi respect pentru Steaua, o echipă care joacă în Liga Campionilor. Stelea nu era în cantonament, aşa am auzit. Oamenii sînt depăşiţi de situaţie. Constantinovici are probleme cu steliştii, are rapidismul în sînge. Cine e el să vorbească aşa ceva ? De-aia îţi iei, bă, salariul, să stai să te uiţi la tenis? Păi, du-te, bă, la tenis! Nu mai sta la naţională!”, a răbufnit Stoica, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

“Ce conducător are echipa naţionala de tineret ? Ce e amatorismul ăsta cras? Sînt normale rezultatele astea slabe? Foarte bine că nu-l mai cheamă! O să vedeţi cine e Iancu, un jucător de 19 ani care califică Steaua cu Tbilisi, a încheiat Stoica.

Înţepături şi la adresa lui Piţurcă

Victor Piţurcă a criticat jucătorii Stelei după meciul cu Turcia. Mihai Stoica i-a transmis selecţionerului că un antrenor mare discută doar separat cu jucătorii.  “Există nişte fracturi de comunicare cu naţionala, nu cred că sîntem noi vinovaţi. Nu am făcut vreun comentariu nici măcar la comentariile echipei naţionale, deşi e deranjant cînd jucătorii Stelei sînt criticaţi. Nu mi se pare normal. Eu, în viaţa mea, nu am criticat jucătorii. Un antrenor care îşi asumă rezultatele negative şi discută cu jucătorii separat, face bine, dar dacă dai public în jucători îţi faci un alibi. Mourinho nu-şi critică jucătorii, vorbesc de antrenorii mari. Trebuie să luăm exemple de la cei mari, să nu ne credem noi cei mai deştepţi”, a încheiat Meme.

ADVERTISEMENT