Life

Steliana Sima are o nepoată frumoasă și celebră, și ea cântăreață de muzică populară – Foto

16.07.2020 | 15:27
Steliana Sima are o nepoata frumoasa si celebra si ea cantareata de muzica populara  Foto
Steliana Sima este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi. Sursa foto: Wikipedia
ADVERTISEMENT

Steliana Sima are o nepoată extrem de frumoasă, care îi calcă pe urme. Interpreta de muzică populară a ajutat-o foarte mult pe tânăra talentată Gabriela Vladu, despre care puțini știu că este rudă cu celebra muziciană din sudul țării.

Gabriela Vladu, nepoata cântăreței Steliana Sima, pe urmele mătușii

Steliana a mărturisit la Teo Show că se bucură foarte tare că nepoata ei a ajuns să cânte, lucru pe care și l-a dorit de mică.

ADVERTISEMENT

„M-am bucurat că am fost modelul ei. Punea cântecele mele, eu cântam și ea mima”, a mărturisit interpreta de muzică folclorică.

Gabriela Vladu a povestit apoi cum a început să cânte și ce alte pasiuni mai are în afară de muzică.

ADVERTISEMENT

„Mi-a dat toate casetele din 82, din 1990 și eu le puneam la casetofon și mă urcam pe scară. Aveam microfon. 20 de lei a dat tati pe el. Eu fiind în casă, pe scară, vedeam când intrau în curte și opream repede muzica că îmi era rușine. Mie întotdeauna mi-a plăcut să cânt și să scriu. Scriu poezii”, a declarat Gabriela în emisiunea de la Kanal D.

Blondina a mai spus că a avut și dezamăgiri, căci nu lua întotdeauna premii mari la festivaluri, dar mătușa ei a încurajat-o mereu să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

„În muzica populară nu trebuie să faci compromisuri”

„De exemplu, eu mergeam la festivalurile de folclor din țară și eram supărată că nu luam un premiu important. O sunam să îmi zică o vorbă bună. Îmi zicea să stau liniștită și că e important să mă iubească publicul”, a mai spus nepoata Stelianei Sima.

„Pe mine m-a ajutat foarte mult mătușa mea, recunosc. În muzica populară nu trebuie să faci compromisuri. Unde îți e scris să ajungi, în funcție de muncă, acolo ajungi”, a încheiat tânăra folcloristă.

ADVERTISEMENT
gabriela vladu
Gabriela Vladu a fost ajutată de mătușa ei să ajungă un nume în industria muzicală. Foto: Facebook
gabriela vladu
Nepoata Stelianei Sima susține că nu a făcut niciun compromis pentru a ajunge sus. Sursa foto: Facebook
gabriela vladu nepoata steliana sima
Nepoata Stelianei Sima are 25 de ani. Foto: Facebook