Life

Steliana Sima, mărturisiri emoționante despre relația dintre Benone Sinulescu și soția lui: „M-a impresionat mult”

Steliana Sima a făcut câteva mărturisiri emoționante despre cât de specială era relația dintre Benone Sinulescu și soție, spunând ce a impresionat-o cel mai tare la cei doi.
18.11.2021 | 17:21
Steliana Sima marturisiri emotionante despre relatia dintre Benone Sinulescu si sotia lui Ma impresionat mult
Steliana Sima, declarații emoționante despre relația dintre Benone Sinulescu și soție. Foto: Antena Stars/ româniatv.net
ADVERTISEMENT

Steliana Sima a vorbit despre trecerea în neființă a lui Benone Sinulescu. Artistul a murit la vârsta de 84 de ani, din cauza unei pneumonii de absorbție, iar decesul său este regretat astăzi de toată breasla cântăreților de muzică populară.

Sima l-a cunoscut bine pe Benone Sinulescu, el fiind unul dintre îndrumătorii ei în folclor. A ajutat-o să se integreze în lumea muzicii populare, iar de sfaturile sale ține cont până și astăzi.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenție telefonică la Acces direct, Steliana a vorbit și despre cât de specială era relația dintre Benone Sinulescu și soția lui, doamna Leni.

Steliana Sima, despre relația cu totul specială dintre Benone Sinulescu și soția lui

Artista și-a amintit cât de mult avea grijă soția lui Benone Sinulescu de folclorist, mai ales când se duceau în turnee.

ADVERTISEMENT

„M-a impresionat mult doamna Leni. Era de o igienă, nu știu cum să vă spun. Fiecare fruct pe care îl primeam, fiecare legumă… Avea mare grijă și la fel și nea Beni”, a spus Steliana Sima la Antena 1.

Cântăreața a vrut să spună că soția lui Benone Sinulescu s-a preocupat în permanență de sănătatea lui și nu-l lăsa să mănânce orice, mai ales că la spectacole artiștii primeau diferite mese de la organizatori ori mici atenții.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a spus că l-a cunoscut pe Benone Sinulescu în anul 1987, atunci când i-a cunoscut și pe alți mari artiști ai muzicii tradiționale.

„L-am cunoscut pe nea Beni în 1987”

„Acum am aflat și eu. E trist. Eu l-am cunoscut pe nea Beny în 1987. A făcut parte din garnitura de aur a artiștilor, alături de doamna Maria Ciobanu, Simion Pop, Mioara Velicu. 

ADVERTISEMENT

M-au ajutat să mă integrez. Nea Beny mi-a dat și sfaturi constructive. Era foarte mulțumit de evoluția mea”, a completat Steliana Sima.

Benone Sinulescu lasă în urmă o zestre bogată pentru folclorul românesc. Cântărețul a lansat peste 600 de melodii, producții personale, de-a lungul carierei sale.

Starea de sănătate a cântărețului era destul de șubredă în ultimele luni. Acesta fusese internat în spital, iar după externare dădea semne de revenire. În ultimele săptămâni toți cei din jurul său se bucurau că a început să meargă singur și să fie așa cum îl știa toată lumea. Din nefericire, Dumnezeu a avut alte planuri în cele din urmă.

 

ADVERTISEMENT