Life

Steliana Sima dezvăluie secretul unei căsnicii fericite, chiar și după 30 de ani:„Înseamnă foarte mult”

15.04.2021 | 20:24
Steliana Sima dezvaluie secretul unei casnicii fericite chiar si dupa 30 de aniInseamna foarte mult
Steliana Sima are toate motivele să se considere o femeie fericită și împlinită. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

La cei 56 de ani ai săi, Steliana Sima are absolut toate motivele să se considere o femeie fericită și împlinită. Este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară și a reușit ceea ce nu e tocmai la îndemâna oricui: să păstreze vie flacăra iubirii mai bine de 30 de ani.

Secretul unei căsnicii fericite? Dacă nu există respect, nu poți să reziști”. Iar soțul, fost ofițer de poliție și un om extrem de echilibrat, i-a stat alături în cele mai grele momente.

ADVERTISEMENT

Înseamnă foarte mult să ai pe cineva pe umărul căruia să pui capul, să te destăinui și să primești o vorbă frumoasă”, a dezvăluit solista într-un interviu acordat recent.

Steliana Sima se destăinuie. Care este secretul unei căsnicii fericite

La început te cunoști, te îndrăgostești, iubești. Rămâne iubirea, dar dacă nu există respect, nu poți să reziști. Și m-a susținut foarte mult, e un om foarte echilibrat, cerebral.

ADVERTISEMENT
Steliana Sima, alături de soțul său. Sursa foto: Facebook
Steliana Sima, alături de soțul său. Sursa foto: Facebook

A fost ofițer de poliție și este un om extraordinar de calculat și calm. Înseamnă foarte mult să ai pe cineva pe umărul căruia să pui capul, să te destăinui și să primești o vorba frumoasă.

Cei mai adevărați prieteni și longevivi sunt preoții și călugării din viața mea. Fără ei n-aș fi putut trece prin momentele grele din viața mea”, a declarat Steliana Sima pentru starpopular.ro.

ADVERTISEMENT

„Acum încep să simt și sentimentul ăla de bunică, în curând vine nepoțelul”

Anul trecut, unicul său copil a făcut-o soacră mare, iar acum așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va deveni bunică. Chiar dacă nu i-a fost dat să aducă pe lume și o fetiță, așa cum și-a dorit, privind în urmă, susține cu mâna pe inimă că nu are niciun regret.

Știi care e sentimentul de mamă? I-am dedicat foarte multe cântece copilului meu. La cununia religioasă a băiatului meu am plâns în hohote. Am simțit cum s-a pogorât Duhul Sfânt, îmi dădea o liniște de plângeam de bucurie.

ADVERTISEMENT

Acum încep să simt și sentimentul ăla de bunică, în curând vine nepoțelul. Când mă întâlnesc cu nora mea, mă joc cu burta ei. Nu mă întreba că deja mă transform”, a mai spus îndrăgita interpretă de muzică populară.

ADVERTISEMENT