Fotbal intern

FOTO. Imaginea care a prevestit scandalul de la Dinamo. Ce a postat Steliano Filip pe pagina de Instagram

Steliano a prevestit scandalul de la Dinamo. FOTO. Ce a postat fundaşul din "Ştefan cel Mare" pe contul de Instagram. Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionuţ Nedelcearu, Valentin Costache şi Alin...
01.11.2017 | 08:45
FOTO Imaginea care a prevestit scandalul de la Dinamo Ce a postat Steliano Filip pe pagina de Instagram

Steliano a prevestit scandalul de la Dinamo. FOTO. Ce a postat fundaşul din “Ştefan cel Mare” pe contul de Instagram. Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionuţ Nedelcearu, Valentin Costache şi Alin Dudea au fost implicaţi într-un scandal înaintea meciului Aerostar Bacău – Dinamo, scor 0-1, în şaisprezecimile Cupei României, atunci când cei cinci au băut până dimineaţa şi au făcut scandal în hotelul unde s-a cazat delegaţia echipei din “Ştefan cel Mare”.

Se pare că scandalul care a avut loc în cadrul lotului echipei FC Dinamo Bucureşti înaintea meciului disputat la Piatra Neamţ, contra lui Aerostar Bacău, a fost anunţat pe o reţea de socializare după o postare a lui Steliano Filip, fostul căpitan al echipei pregătite de Vasile Miriuţă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Steliano Filip a făcut “caterincă” pe pagina de Instagram

Fundaşul stânga în vârstă de 23 de ani a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apărea alături de Valentin Costache şi Alin Dudea, iar comentariile apărute la imaginea postată de Steliano Filip sunt uluitoare. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA FOSTULUI CĂPITAN AL LUI DINAMO.

Marco Dulca, actualul jucător al lui Swansea, a scris la imaginea postată de Steliano Filip: “Piesele”.  În discuţie a intervenit şi Marius Niculae, care a transmis un mesaj la care a ataşat şi emoticon: “Ai grijă de ăia mici că te “mănâncă”. Steliano Filip a replicat: “Normal că am. Am avut de la cine să învăţ!”

De la “caterincă” nu s-a putut abţine nici unul dintre puştii de viitor ai formaţiei FC Dinamo Bucureşti, Alin Demici, căpitanul echipei Under 17: “I-ai luat sub aripa ta, fratelo?”, iar Steliano a răspuns: “Bineînţeles. Am grijă de perlele clubului.” Alin a continuat: “Aştept să mă ţii şi pe mine aşa”.