Sport

Steliano Filip, pus la punct: „Trebuie să înțeleagă că el e fotbalist, nu vedetă”

Steliano Filip este criticat în termeni duri pentru atitudinea arătată în această perioadă. „Trebuie să înțeleagă că el e fotbalist, nu vedetă”, îl avertizează impresarul Victor Becali.
21.01.2022 | 08:17
Steliano Filip pus la punct Trebuie sa inteleaga ca el e fotbalist nu vedeta
ADVERTISEMENT

Afectat psihic de problemele prin care trece Dinamo, culminate cu criticile dure venite din partea fanilor, Steliano Filip vrea cu orice preț să plece, dar nu poate face acest lucru în absența unei oferte concrete. În plus, tot mai multe voci din fotbalul românesc îi recomandă să-și revizuiască atitudinea și să pună umărul la salvarea echipei, care vineri dispută prima partidă din 2022.

Victor Becali, nemulțumit de atitudinea lui Steliano Filip. Ce mesaj i-a transmis agentul

Chestionat cu privire la situația fundașului cu unul dintre cele mai mari salarii din lotul „câinilor” – 8.000 de euro pe lună – , Victor Becali nu a ezitat să-l „urecheze” pentru modul în care s-a comportat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Nu prea mă intersează situația lui Steliano Filip. Nu am mai vorbit cu el de ani de zile. Trebuie să înțeleagă că el e fotbalist, nu vedetă. Dacă are aere de vedete… Dacă erau așa mari vedete nu se băteau la retrogradare.

Eu m-aș fi așteptat la el, dar și la alți jucători de la Dinamo, la mai mult. Problema este că ei trebuie să înțeleagă cu fotbalul nu se joacă cu numele. Fotbalul se joacă cu atitudine, cu dăruire, cu valoare. Dacă ai valoare și nu ai atitudine bună, nu faci absolut nimic”, a declarat impresarul, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip nu poate să plece gratis de la Dinamo

Surprins la rândul său de atitudinea fundașului, de la care avea așteptări foarte mari în ultima parte a sezonului, Răzvan Zăvăleanu a dat asigurări că despărțirea nu se poate produce în orice condiții. Pe 19 ianuarie, FANATIK dezvăluia în exclusivitate că acesta putea ajunge în Ungaria, la Mezokovesd, dar mutarea a picat în ultimul moment, tocmai din cauza situației contractuale.

Am avut mai multe schimburi de mesaje cu el, am vorbit des la telefon. Mie-mi pare rău, pentru că eu îl apreciez foarte tare. Mi se pare un băiat sincer, dar nu știu ce-l îndeamnă atât de tare să plece, pentru că atât antrenorul cât și noi i-am spus că ne bazăm în continuare pe el.

ADVERTISEMENT

Și totuși are o atitudine puțin de neînțeles. Vreau să spun că nici el și nici Iliev nu vor pleca, trebuie să-și respecte contractul. Este la antrenament, amândoi sunt. Două zile a fost învoit, dar n-a plecat de capul lui.

Urmează să vedem care este implicarea lor la antrenamente, ce doresc să facă la meciuri. Ei fac parte contractual din echipă. Logica, bunul simț, îți impun să îți respecți contractul.

ADVERTISEMENT

Am avut mai multe situații în care ni s-au cerut banii până la sfârșitul contractului, iar când voiau să plece, voiau s-o facă fără niciun ban în schimb. Dacă Steliano sau Iliev vor avea oferte care să fie în beneficiul clubului, evident că ne vom așeza la masă. Până atunci, nu trebuie să caute să plece”, a explicat administratorul judiciar al echipei din Ștefan cel Mare, conform sursei citate.

Flavius Stoican nu l-a inclus în lot pentru meciul cu FC Argeș

După încercări repetate de a-l convinge să revină la sentimente mai bune, Flavius Stoican a decis, resemnat, ca Steliano Filip să nu facă parte din lotul echipei pentru meciul cu FC Argeș, programat vineri, 21 ianuarie, la ora 20:00, pe Stadionul Municipal Nicolae Dobrin. Și bulgarul Plamen Iliev se află în aceeași situație.

Steliano și Iliev nu sunt luați în calcul pentru meciul cu Argeș. Nu cred că vor face parte din lot pe mai departe. Energia mea vreau s-o consum pe jucătorii despre care cred că pot face treaba la Dinamo.

Am încercat și am sperat că-i pot aduce la un nivel mental în care să meargă mai departe la Dinamo. Se pare că nu se poate. Nu vreau să-mi mai consum energia. Energia și atenția vreau să fie asupra celor cu care vom pleca de mâine la drum”, a dezvăluit tehnicianul la conferința de presă.

ADVERTISEMENT