Sport

Steliano Filip amenință Dinamo: „Să-mi dea banii în continuare, altfel voi depune memoriu”

Steliano Filip (28 de ani) este forțat de împrejurări să continue la Dinamo, însă fundașul stânga amenință că își va depune memoriu dacă nu își va primi banii.
22.06.2022 | 09:05
Steliano Filip ameninta Dinamo Sami dea banii in continuarealtfel voi depune memoriu
Steliano Filip mai are 1 an contract cu Dinamo și este evaluat conform Transfermarkt la 250.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo, însă transferul în Ungaria a picat din nou, iar fundașul stânga a revenit la antrenamentele „câinilor”.

Steliano Filip, mesaj clar pentru conducerea lui Dinamo: „Suma din restanțe o să tot crească! Vreau banii ce apar în contract”

Steliano Filip va reveni la antrenamentele lui Dinamo, însă jucătorul este extrem de supărat pe conducere: „Eu de miercuri sunt la antrenament. Am vrut tot binele lui Dinamo și am făcut tot ce a depins omenește de mine să fac în interesul clubului”.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga are un salariu de 9.500 de euro și ar putea fi cel mai bine plătit jucător din Casa Pariurilor Liga 2: „OK, nu s-a putut sau nu s-a vrut, atunci vin la Dinamo la pregătiri, dar trebuie să mă plătească!”.

Filip nu și-a mai luat salariul din luna martie, iar dacă acest lucru nu se va schimba va face totul pentru a deveni jucător liber: „Suma din restanțe o să tot crească. Să-mi dea banii în continuare, altfel voi depune memoriu, nu am altă variantă. Eu înțeleg că am salariu mare, dar dacă nu vor sa mă lase sa plec liber, ce să fac?!”.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip voia să continue la Dinamo în Liga 1: „Aveam o înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu”

Steliano Filip surprinde și a explicat că ar fi continuat la Dinamo dacă echipa rămânea în Casa Pariurilor Liga 1: „Renunțam la toți banii din urmă! Aveam o înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu pentru Liga 1, de a continua, care a căzut după dubla cu U Cluj. 

Să nu uite că au să-mi dea bani, apoi să mă plătească în continuare. Eu renunțam la toți banii, deși toți jucătorii care mai aveau sau au contract cu Dinamo primesc banii, în decembrie sau când s-au înțeles.

ADVERTISEMENT

Eu chiar renunțam! Acum, dacă mă prezint la antrenamente, nicio problemă, asta o să fac, dar vreau banii ce apar în contract”, a declarat Steliano Filip conform GSP.ro.

Steliano Filip mai are un an contract cu Dinamo

Contractul lui Steliano Filip cu Dinamo mai este valabil un an de zile, timp în care jucătorul ar putea să mai încaseze 114.000 de euro, o sumă uriașă pentru un club din Liga 2. La această sumă se adaugă și prime de joc și salariile restante ale jucătorului neplătit din mai bine de trei luni.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip l-a atacat dur și pe foatul antrenor al lui Dinamo, Dusan Uhrin: „Cu tot respectul pentru Uhrin, dar greșeala s-a făcut când a fost schimbat Stoican. Pentru că până atunci vestiarul era împărțit în șapte. Nici oamenii de la Săftica nu se mai înțelegeau. El (n.r. – Flavius Stoican) ne-a unit, a făcut o atmosferă bună. Nimeni nu a ținut cont că el n-a avut niciodată lotul complet.

A fost problema cu COVID-19, au fost accidentări… Și când a avut lotul complet, când am fost bine, s-a dorit schimbarea lui. Nu domnul Zăvăleanu, că el a fost singurul care a fost mereu aproape de echipă și care ne-a ajutat cu adevărat.Cineva din DDB a vrut. Nu vreau să mai vorbesc. Au fost niște orgolii. Știți bine mandatul lui Stoican din anii trecuți, de ce a fost îndepărtat. Dar ăsta a fost un motiv care a rupt vestiarul”, a spus jucătorul la Digi Sport.

ADVERTISEMENT