Sport

Derapaj suburban la adresa lui Steliano Filip, după eliminarea din CFR Cluj – Dinamo 4-1: „Trebuie dus la medic, are ceva la mansardă”

Dumitru Dragomir (75 de ani) l-a făcut praf pe Steliano Filip, care a luat un nou cartonaș roșu. Fundașul stânga a lăsat-o pe Dinamo în inferioritate numerică la Cluj, unde CFR s-a impus cu 4-1.
07.03.2022 | 10:55
Derapaj suburban la adresa lui Steliano Filip dupa eliminarea din CFR Cluj  Dinamo 41 Trebuie dus la medic are ceva la mansarda
in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, duminica 6 martie 2022. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Steliano Filip (27 de ani) a contribuit decisiv la înfrângerea lui Dinamo din ultima etapă a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1. În prelungirile primei reprize din Gruia, la scorul de 1-1, fundașul stânga l-a lovit cu cotul în zona gâtului pe Mihai Bordeianu și a fost eliminat. La final, CFR s-a impus cu 4-1, iar gestul lui Filip a stârnit criticile lui Dumitru Dragomir.

Steliano Filip, făcut praf de Dumitru Dragomir pentru cartonașul roșu primit în CFR Cluj – Dinamo 4-1

Filip putea fi eliminat direct, dar arbitrul Căin i-a acordat doar cartonașul galben. A fost însă al doilea, după ce pe primul l-a primit în minutul 39. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a încercat să găsească explicații pentru gesturile nervoase ale „șeptarului” dinamovist.

ADVERTISEMENT

Este al doilea cartonaș roșu încasat de Steliano Filip într-un meci important sezonul acesta. Fostul internațional român și-a lăsat echipa în inferioritate numerică și în turul cu FCSB, atunci când roș-albaștrii le-au administrat „câinilor” cea mai drastică înfrângere din istorie, scor 6-0.

„E nervos! Trebuie dus undeva, la un medic, ceva cu mansarda. A avut și probleme cu familia, trebuie înțeles. Nu pot dezvolta această problemă. Filip e în corzi, din punct de vedere mental.

ADVERTISEMENT

Iubirea te poate tâmpi definitiv, dar te și poate salva. Cea mai mare suferință din lume a fost provocată de iubire. Oricât de tare ești, cedezi în fața iubirii”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Flavius Stoican a pus și el înfrângerea lui Dinamo pe seama eliminării lui Filip: „Dorința și atitudinea să nu ne ia mințile”

Abia revenit la echipă după conflictul cu fanii dinamoviști, Steliano Filip a reușit să îl supere deja pe Flavius Stoican. Antrenorul „câinilor” crede că eliminarea fundașului stânga a contribuit decisiv la eșecul suferit în Gruia.

ADVERTISEMENT

„E greu împotriva CFR-ului și 11 contra 11, dar cu un om în minus. Faptul că CFR a profitat de avantajul omului în plus se datorează experienței lor, pentru că CFR a profitat la maximum de omul în plus.

Noi trebuie să învățăm din lucrurile astea, prea ușor pierdem jucători. Trebuie să fim echilibrați. Dorința și atitudinea să nu ne ia mințile și să facem astfel de greșeli pentru că ne costă. Până la acel cartonaș roșu am închis bine culoarele.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim atenți și echilibrați, să mergem pe atitudine, pe determinare, pe dorință, dar cuvântul de ordine trebuie să fie echilibru, pentru că avem și astfel de jucători care au excese de zel”, a declarat Stoican, după CFR – Dinamo 4-1.

ADVERTISEMENT