Sport

Steliano Filip, declarație fermă după ce Dinamo a fost învinsă de Chindia Târgoviște: „E casa mea. O să joc pe orice poziție!”

Dinamo a fost învinsă de Chindia Târgoviște, 0-1, în etapa 4 din Liga 1. La finalul meciului, Steliano Filip și Mihai Eșanu au vorbit despre înfrângerea suferită de „câini”.
08.08.2021 | 21:53
Steliano Filip declaratie ferma dupa ce Dinamo a fost invinsa de Chindia Targoviste E casa mea O sa joc pe orice pozitie
ADVERTISEMENT

Unicul gol al partidei Chindia Târgoviște – Dinamo a fost marcat de Florea, în minutul 25.

În urma acestei înfrângeri, Dinamo se situează pe locul 4 din Liga 1, cu șase puncte obținute.

Steliano Filip, declarație fermă după ce Dinamo a fost învinsă de Chindia Târgoviște

Steliano Filip acuză problemele de lot de la Dinamo, având în vedere că formația roș-albă are interdicție la transferuri.

„N-am putut să ne ridicăm la nivelul fanilor, am jucat practic acasă. Campionatul este lung și trebuie să continuăm pe această linie, avem un grup unit și frumos, o să avem și rezultate bune.

ADVERTISEMENT

O să joc pe orice poziție, e greu, ne-am bucura dacă s-ar mai face transferuri. Ăștia suntem, mergem înainte. Chiar dacă am pierdut, trebuie să rămânem uniți.

Dinamo e casa mea, nu pot să o las mai moale! Din probleme s-au rezolvat și se vor rezolva, trebuie să ne adunăm. S-a plătit un salariu, eu spun mereu ce gândesc”, a declarat Steliano Filip, la finalul meciului cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Mihai Eșanu: „Nu am reușit să ne creăm așa multe ocazii!”

Portarul lui Dinamo a semnalat faptul că, în partida cu Chindia, „câinii” nu au reușit să pună atât de multe probleme, pe faza ofensivă, cum au făcut-o în ultimele meciuri.

„Chindia este o echipă cu experiență care stă foarte bine pe faza defensivă. Nu am reușit să ne creăm așa multe ocazii, ca în ultimele meciuri.

ADVERTISEMENT

La începutul campionatului probabil se credea că nu vom pune probleme nimănui, am fost luați de sus.

Apoi au văzut că am avut câteva rezultate și jocuri bune, iar lumea a început să ne ia în serios.

ADVERTISEMENT

Chindia s-a pregătit foarte bine, ăsta este jocul ei, din păcate nu am reușit să o deschidem și să ne creăm ocazii.

Atmosfera până la meci a fost bună pentru că veneam după rezultate bune, acum este un pic mai proastă, dar suntem un grup tânăr, avem de învățat de la meci la meci.

Sperăm ca meciurile viitoare să adunăm puncte, pentru noi e foarte important jocul”, a spus Mihai Eșanu.

ADVERTISEMENT