Sport

Steliano Filip, mesaj pentru conducătorii de la Dinamo: ”O să stau să aștept. Dacă își permit să mă plătească, este decizia lor”

Ruptura dintre Steliano Filip și Dinamo este inevitabilă. Internaționalul român nu mai vrea să audă de clubul care l-a lansat în fotbalul mare și ar vrea să  plece. Oficialii din Ștefan cel Mare nu sunt de acord.
27.01.2022 | 10:17
Steliano Filip mesaj pentru conducatorii de la Dinamo O sa stau sa astept Daca isi permit sa ma plateasca este decizia lor
ADVERTISEMENT

Steliano Filip este într-o situație ingrată la Dinamo. Fotbalistul a notificat conducerea clubului că nu mai vrea să continue în Ștefan cel Mare.

Și oficialii, și antrenorul Flavius Stoican încearcă să-l întoarcă din drum. Deocamdată îl plătesc doar să se antreneze, pentru că sunt obligați prin contract.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip: ”Efectiv, nu mai pot continua”

Apărătorul de 27 de ani este în conflict cu suporterii, după ce în toamna anului trecut s-a contrat și cu fostul antrenor Mircea Rednic și a fost trimis la echipa a doua.

Steliano Filip spune că nu mai este pregătit mental să joace pentru Dinamo și că se va prezenta la antrenamente, dar le-a transmis încă un mesaj ferm conducătorilor ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

”O să stau să aștept. Dacă Dinamo își permite să mă plătească până la vară sau un an și jumătate cât mai am contract, este decizia lor. Dar, eu nu mai pot continua.

Îmi respect contractul, pentru că mă prezint la antrenament. Acum am și o contractură la picior, nu prea îmi permite să mă antrenez, dar nu e un orgoliu. Efectiv, nu mai pot continua”, a declarat fotbalistul, pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Ca să fie lăsat să plece liber de contract, Seliano Filip ar trebui să renunțe la mare parte din suma pe care i-o garantează actualul contract cu Dinamo, scadent în vara anului viitor.

Fotbalistul spune și că nu mai vrea să ”încurce” programul echipei

Apărătorul care a bifat 13 meciuri în prima parte a sezonului a intrat în conflict cu fostul antrenor Mircea Rednic și a fost considerat ”capul” revoltei din vestiarul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Tras pe linie moartă, Filip recunoaște că nu mai are nicio motivație de a continua la Dinamo și le reamintește suporterilor i conducătorilor că nu l-au susținut în disputa cu Mircea Rednic.

”Mie nu îmi este frică de nimeni, dar s-au adunat mai multe, și cu suporterii, și în perioada cu fostul antrenor când eram al nimănui și atunci nu mai era nevoie de mine.

Veneam pe la Săftica, pierdeam două ore ca să treacă timpul să fac act de prezență. M-am simțit umilit și de asta sunt foarte dezamăgit, pentru că, ok, să zicem că suporterii nu toți și-au dorit sau își doresc să plec eu, dar atunci era aceeași conducere.

Iau în considerare să nu joc până la vară, pentru că nu vreau să încurc. Îmi respect colegii, îmi respect antrenorul și din respect pentru ei nu mă duc la antrenament ca să fac caterincă sau să fac act de prezență. Nu vreau să îi încurc”, a explicat fotbalistul.

ADVERTISEMENT