Steliano Filip îl umileşte pe Camora: “Probabil e un jucător de viitor şi de asta e naturalizat!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
24/07/2016, 00:03
Steliano Filip îl umileşte pe Camora: “Probabil e un jucător de viitor şi de asta e naturalizat!”

Antun Palic, mijlocaşul formaţiei din “Ştefan cel Mare” a vorbit după victoria obţinută de Dinamo pe terenul celor de la Astra Giurgiu, scor 4-1.

Palic susţine că dinamoviştii nu şi-au dorit să se răzbune după ultima întîlnire dintre cele două formaţii.

“Nu este importantă o răzbunare pentru că jucăm pentru echipa noastră, pentru suporteri. Trebuie să ne gîndim doar la treaba bună pe care am făcut-o în această seară şi la ceea ce îşi propune acest club”, a spus Antun Palic

Şi Steliano Filip a vorbit despre meciul disputat de Dinamo contra Astrei.

“Ne-am dorit să obţinem victoria în această seară şi ne-a spus antrenorul că putem cîştiga şi mă bucur că am făcut asta. Pentru noi e important fiecare meci. Trebuie să o ţinem tot aşa şi să nu ne mai gîndim la ceea ce a fost. Mă bucur foarte mult că domnul Daum a venit în această seară şi sper că a avut ce să vadă. Sper să fiu sănătos.”

În momentul în care a fost întrebat de naturalizarea lui Mario Camora, Steliano Filip a avut o reacţie ironică la adresa căpitanului CFR-ului. “Nu îmi e frică de concurenţă şi nu vreau să vorbesc despre fotbaliştii care pot juca pe acelaşi post la echipa naţională. Probabil Camora este un jucător de viitor”, a spus Filip.

Mario Camora, căpitanul CFR-ului care a fost pus de oficialii FRF să ceară cetăţenia română pentru a putea fi convocat la echipa naţională, are 29 de ani, faţă de cei 22 ai lui Steliano Filip.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Lesia Tsurenko 6-4, 6-1. Două victorii în șase ore și calificare în semifinale pentru româncă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×