Sport

O glorie a lui Dinamo îl atacă pe Steliano Filip pentru conflictul cu Mircea Rednic: „Prin ce vrea să iasă în evidență? El nu mai joacă nimic”

Steliano Filip este din nou luat în colimator, de data asta de Ioan Ovidiu Sabău, care l-a criticat pentru declarațiile îndreptate împotriva lui Mircea Rednic.
13.03.2022 | 12:03
O glorie a lui Dinamo il ataca pe Steliano Filip pentru conflictul cu Mircea Rednic Prin ce vrea sa iasa in evidenta El nu mai joaca nimic
Steliano Filip a revenit în primul unsprezece al lui Dinamo după aproape trei luni. Sursă foto: spSteliano Filip a revenit în primul unsprezece al lui Dinamo după aproape trei luni. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic l-a atacat din nou pe Steliano Filip, despre care a spus că a adus jucători la Dinamo, iar jucătorul i-a dat imediat replica fostului antrenor.

Ioan Ovidiu Sabău nu înțelege declarațiile lui Steliano Filip: „Nu-i face bine. La ce nivel a jucat Mircea, ce performanțe a avut…”

Ioan Ovidiu Sabău condamnă declarațiile lui Steliano Filip și consideră că fotbalistul lui Dinamo nu ar trebui să își permită să îl critice pe Mircea Rednic, un jucător și un antrenor emblematic al „câinilor”.

ADVERTISEMENT

,,Prin ce vrea să iasă în evidenţă? Prin aceste declaraţii sau prin evoluţiile lui? Nu-i face bine. El nu mai joacă nimic, trebuie să se pregătească. La un moment dat ajunsese la naţională”.

Fostul mare jucător al lui Dinamo l-a sfătuit pe Filip să își vadă de joc și consideră că își face și mai mult rău cu astfel de declarații: „Ce poţi vorbi despre Mircea? La ce nivel a jucat Mircea, ce performanţe a avut… Încerci să-l ataci şi arunci nişte lucruri subtil.

ADVERTISEMENT

El nu se mai poate concentra la fotbal dacă el are preocuparea să-i răspundă lui Mircea Rednic. El trebuie să ajute echipa, ăsta trebuie să fie obiectivul lui”.

Ioan Ovidiu Sabău e de părere că astfel de lucruri nu trebuie să ajungă în presă și trebuie rezolvate în privat: „Ce a însemnat Mircea Rednic pentru Dinamo, pentru fotbalul românesc! Dacă Rednic a zis ceva despre mine, îl sun şi îi spun să nu mai ieşim în presă, gata!”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru Look Sport.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip îl sfidează din nou pe Mircea Rednic: „Să pregătești 20! O să încerc și salata data viitoare”

Mircea Rednic l-a acuzat pe Steliano Filip că a comandat burgeri pentru toată echipa înainte de meciul de la Mediaș cu Gaz Metan, iar la finalul partidei pierdute cu 2-0, „câinii” mâncau carne tocată la autocar.

Filip s-a apărat și a explicat că Eric de Oliveira și-a deschis un restaurant și s-a oferit să le trimită gratis dinamoviștilor mâncarea, iar ulterior a comentat pe pagina de Instagram a brazilianului:

ADVERTISEMENT

„Să pregătești 20 🤣🤣🤣”, /„@steliano7filip nu e voie ca sa suparat cineva😂😂😂😂😂 De aia ați pierdut, din cauza la burgerii noștri și nu e nimic dacă ați mâncat după meci. Noi suntem de vină😂😂😂😂”/ „@oliveirascafe o să încerc și salată data viitoare🤣🤣”.

ADVERTISEMENT