Sport

Steliano Filip îi răspunde lui Mircea Rednic: „Se spărgeau toate în capul meu! Am renunțat la bani să vin la Dinamo”

Steliano Filip i-a dat un răspuns lui Mircea Rednic, după ce fostul antrenor al lui Dinamo a spus că fundașul lateral făcea transferurile la echipă împreună cu Iuliu Mureșan.
08.03.2022 | 18:49
Steliano Filip ii raspunde lui Mircea Rednic Se spargeau toate in capul meu Am renuntat la bani sa vin la Dinamo
Steliano Filip a fost unul dintre cei mai buni jucători de ai lui Dinamo în victoria 5-1 cu Academica Clinceni. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbalistul „câinilor” dezminte afirmațiile făcute de tehnician și le explică fanilor că nu a făcut niciodată transferurile la Dinamo și că nu a vrut niciodată să incite jucătorii împotriva lui Mircea Rednic. FANATIK a scris încă din luna decembrie despre tensiunile dintre Mircea Rednic și Steliano Filip, fundașul fiind cel care i-a propus pe Gabi Torje, Cosmin Matei și Constantin Nica, așa cum a recunoscut și el.

Steliano Filip îi răspunde lui Mircea Rednic

Steliano Filip i-a dat o replică tăioasă lui Mircea Rednic, pe care îl acuză că nu spune adevărul în momentul în care l-a acuzat că a făcut transferurile la echipă:

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare normal ce s-a spus! Eu nu fac și nu am făcut niciodată transferuri la Dinamo. Costi Nica făcea antrenamente cu noi din mai.

Gabi Torje e prietenul meu și era pregătit să semneze cu mai multe echipe din Liga 1. I-am spus ’Băi, piticule, s-ar putea ridica interdicția la transferuri și poate ne ajuți!’.

ADVERTISEMENT

I-am spus domnului Mureșan că Torje e aproape de alte echipe din România și că putem să-l luăm, dar atât.

Cosmin Matei avea oferte din Polonia și Grecia, i-am spus ’Cosmine, hai că e groasă!’, dar atât”.

ADVERTISEMENT

„Legat de burgeri… s-a oferit Eric de la Mediaș să ne facă cinste că și-a deschis el o afacere… de-asta am pierdut noi la Mediaș, că am mâncat burgeri după meci.

Am fost la Mircea Rednic și l-am întrebat dacă mai e nevoie de mine, așa cum sunt eu bun sau rău. Mi-a spus că nu se pune problema să plec, dar după două zile nu am mai prins lotul”, a mai spus Steliano Filip, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să plec, pentru că se spărgeau toate în capul meu!”

„Nu am făcut nicio masă pe la spatele antrenorului. Danciu e acolo, fost jucător, se fac mese, e normal, așa e între colegi.

Dacă domnul Rednic m-a dat afară de la prima echipă, eu să nu mai stau cu nimeni? Am vrut să fim uniți și am ieșit la o masă, atât”, a continuat Steliano Filip.

„Nu mi s-a cerut părerea, eu sunt un simplu jucător, care a venit la Dinamo și cam atât. De-asta am zis și să plec, pentru că se spărgeau toate în capul meu, nu că primeam mulți bani din Ungaria sau că sunt un laș. Când am venit la Dinamo, am renunțat la mulți bani.

Eu știu că Flavius Stoican e antrenorul nostru și sper să rămâne, mister ne-a unit, poate nu sunt rezultatele pe care ni le doream, dar vestiarul e unit și sunt convins că vom salva echipa.

Mi s-a spus că se vor lua unele decizii, dar, nu știu… ce spun eu acum, cred că spune fiecare jucător în parte, că ne dorim cu toții să rămână Flavius Stoican.

Am avut o discuție la Săftica și am spus că ne dorim să rămână Flavius Stoican. Domnul Mureșan a venit după antrenamentul de la Săftica și ne-a spus că s-ar putea să nu rămână Flavius.

Eu cred că e cea mai bună decizie să rămână Flavius, dar asta nu înseamnă că eu decid la Dinamo.”, a mai spus fundașul „câinilor”.

ADVERTISEMENT
Acuzații explozive » Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu:...
Acuzații explozive » Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu: „A mințit ca ordinarul ordinarilor! E idiot, nu orgolios!”
Ilie Dumitrescu a apărut cu ea la braț și a atras toate privirile....
Ilie Dumitrescu a apărut cu ea la braț și a atras toate privirile. ”Are calități deosebite”
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Blackout pana in 2026! Furtuna solară care ne lasă fără curent și internet. PREVIZIUNI SUMBRE
Puterea unui mărțișor. Legătura dintre șnurul alb-roșu și Baba Dochia
Puterea unui mărțișor. Legătura dintre șnurul alb-roșu și Baba Dochia
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume