Reacţia lui Filip după ce a apărut într-un club de fiţe după scandalul “Beţia”: “Asta-i lumea, caută numai scandal!”

Cosmin Cojocareanu   
în Dinamo
06/11/2017, 14:40
Reacţia lui Filip după ce a apărut într-un club de fiţe după scandalul “Beţia”: “Asta-i lumea, caută numai scandal!” GALERIE FOTO

UPDATE. Steliano Filip a reacţionat după ce pe instagram au apărut poze cu el în club, alături de Claudiu Belu (ACS Poli Timişoara) şi Carlo Casap (Viitorul). “Îşi serba Belu ziua. Am fost la un lounge şi nici n-am putut sta mult pentru că am venit cu familia la Timişoara. Eram la Timişoara şi era normal să mă duc la ziua lui. Belu e prietenul meu de mult timp, ne cunoaştem de mici. Am fost invitat şi am trecut puţin pe acolo. Nimic mai mult. Dar de aici şi până la faptul că nu am învăţat nimic… În plus eram în timpul liber, dar asta-i lumea. Caută numai scandal!“, a declarat Filip pentru gsp.ro.

Steliano Filip nu a înţeles nimic din episodul Piatra Neamţ, care a ţinut capul de afiş al presei timp de o săptămână. Nici amenda primită de la club nu a fost un antidot suficient pentru jucătorul lui Dinamo Bucureşti să renunţe la obiceiurile sale. Jucătorul a profitat din plin de faptul că a fost suspendat pentru partida pe care Dinamo a câştigat-o la Mediaş. Şi a dat o fugă acasă, la Timişoara.

Fundaşul lui Dinamo nu a stat degeaba în oraşul natal, ci a petrecut până dimineaţa într-un club select din Timişoara. Nu a fost singur, i-au ţinut companie doi rivali pe teren, dar amici în viaţa privată: Claudiu Belu, jucător de la ACS Poli Timişoara, şi Carlo Casap, de la Viitorul lui Hagi. De altfel, Belu a fost cel care a deconspirat desantul tripletei, prin postarea unei poze pe propriul cont de Instagram – FOTO, în care apar şi sticle de vin. Click pe meci în aplicatia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Steliano Filip continuă petrecerea!

Steliano Filip a fost săptămâna trecută în centrul scandalului „beţia de la Piatra Neamţ“, care a zguduit imaginea clubului Dinamo Bucureşti. Altături de Nedelcearu, Dudea şi Costache, Steliano a petrecut fix înaintea meciului din Cupa României, contra celor de la Aerostar Bacău, câştigat la limită, cu 1-0. Amenda primită de jucători după acel episod nu l-a capacitat pe jucător spre fotbal.

Jucătorul lui Dinamo are 7 selecţii în naţionala României. În acest sezon a evoluat în 16 meciuri în tricoul alb-roşu al formaţiei din Bucureşti. Cota internaţionalului român este în creştere, fiind evaluat de transfermarkt la 1,4 milioane de euro.

Închide ×