Fotbal international

Steliano Filip pleacă de la Hajduk Split. Ofertă de la o echipă de Champions League

05.07.2018 | 16:24
Steliano Filip pleacă de la Hajduk Split şi e aproape de Legia Varşovia

Steliano Filip pleacă de la Hajduk Split, la o jumătate de an după ce a fost adus de la Dinamo. Cel puţin aşa susţine presa din Polonia, care afirmă că Filip s-ar afla în această săptămână la Varşovia, pentru a pune la punct ultimele detalii privind contractul cu campioana Poloniei, Legia.

Mai exact, Filip ar urma să fie împrumutat la campioana Poloniei pentru un sezon. Totul după ce a evoluat foarte puţin la Hajduk Split, după ce a fost adus de la Dinamo. El a jucat în numai cinci meciuri în toate competiţiile şi ar avea şanse mari să fie rezervă şi sezonul viitor la formaţia croată.

Steliano Filip pleacă de la Hajduk Split la echipa care l-a mai dorit în trecut

Legia Varşovia nu este o destinaţie nouă pentru Steliano Filip. El a mai fost urmărit şi în primăvara lui 2017, când mai mulţi scouteri polonezi l-au urmărit la un derby cu FCSB. Crescut la LPS Banatul Timișoara, Steliano Filip a mai jucat de-a lungul carierei la FCMU Baia Mare, Dinamo București și Hajduk Split. Fostul dinamovist a prins și 7 meciuri în echipa națională a României

Legia Varșovia a câștigat campionatul în Polonia și va evolua în primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor, unde va întâlni gruparea irlandeză Cork City.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri