Sport

Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo! Fotbalistul e furios că oficialii clubului cer bani pe el. Exclusiv

Steliano Filip și-a manifestat intenția de a pleca de la Dinamo în această iarnă. Însă, oficialii clubului nu vor să îi dea drumul decât în cazul în care există o ofertă pentru el.
07.01.2022 | 16:44
Steliano Filip vrea sa plece de la Dinamo Fotbalistul e furios ca oficialii clubului cer bani pe el Exclusiv
Steliano Filip şi sigla lui Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo își reformează lotul în acest început de an, iar un caz special este cel al lui Steliano Filip. Fotbalistul a fost exclus de la prima echipă de Mircea Rednic după ce a intrat în conflict cu tehnicianul, iar când a fost demis “Puriul” a fost acuzat de o parte a fanilor că a complotat împotriva fostului antrenor.

Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo! Fundaşul este de neînduplecat

Odată cu venirea lui Flavius Stoican, Steliano Filip a primit o nouă șansă de a se întoarce la prima echipă. Tehnicianul îl dorește în lot, însă Filip nu mai vrea să continue la Dinamo, sătul de faptul că mereu a fost scos țap ispășitor în ceea ce privește problemele echipei.

ADVERTISEMENT

Numai că, oficialii celor de la Dinamo au declarat că nu îi vor da drumul lui Filip decât dacă vor avea o ofertă pentru el. Din informațiile FANATIK, Steliano Filip este de neînduplecat și vrea să plece în această iarnă de la echipă.

Filip, furios că oficialii cer bani pentru un transfer al său

Fundașul dreapta le-a spus apropiaților că nici nu ia în calcul să revină la Dinamo, fiind foarte furios de faptul că oficialii clubului cer bani pentru el, în condițiile în care a venit gratis la echipă și nu înțelege de ce nu este lăsat să plece.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, Steliano Filip încă mai speră ca oficialii echipei să îl înțeleagă și să rezilieze amiabil înțelegerea scadentă în iunie 2023. Dacă Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu nu vor fi de acord, fotbalistul va rămâne la Dinamo în continuare, indiferent de dorința sa.

Despărţirea de Filip, complicată în insolvenţă! Trebuie să existe o evaluare şi un vot al creditorilor

Oficialii clubului au și un motiv întemeiat pentru care cer bani pentru o eventuală despărțire de Steliano Filip. Dinamo este în insolvență, iar Filip este un bun al clubului. În cazul unei despărțiri, trebuie să existe o evaluare a prețului și un vot al creditorilor.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican este sigur că Steliano Filip va rămâne la echipă și spune că se va baza pe el în a doua parte a campionatului:

“Trebuie să rămână Sorescu, Filip, Matei. Vor rămâne toți. Am vorbit cu Steliano Filip, l-am întrebat dacă își dorește să continue la Dinamo. Raspunsul lui a fost simplu: da.

ADVERTISEMENT

De ce credeți că Steliano Filip e în conflict cu fanii? Dan eu răspunsul: pentru că evoluția lui n-a fost așa cum trebuie. Cred ca poate mult mai bine”, a spus Stoican la prezentare.

Jucătorul vrea să plece, Mureşan spune că rămâne!

În schimb, Ionel Dănciulescu a dezvăluit în direct la tv că a primit un mesaj de la Steliano Filip, care îi spunea că își dorește să plece de la echipă: “Nu știu mesajul lui Steliano… cred că va rămâne Steliano Filip”, a replicat Iuliu Mureșan.

Steliano Filip a revenit la Dinamo în iarna anului trecut după ce a jucat la echipa greacă Larisa. Fundașul a pus umărul la salvarea retrogradării în sezonul trecut, însă în noul sezon evoluţiile sale nu au fost la nivelul dorit.

Conflict deschis cu Mircea Rednic: “Nu mai au șanse cât voi fi eu antrenor”

La revenirea lui Mircea Rednic la echipă, Filip a intrat în conflict cu antrenorul şi a fost exclus din lot după înfrângerea suferită în faţa Academicii Clinceni, scor 0-1, decizie anunţată în exclusivitate de FANATIK.

Mircea Rednic a anunţat că Filip şi Matei nu mai au ce căuta la echipă cât timp este el antrenor la Dinamo: “Regret că decizia de excludere a lui Filip și Matei nu am luat-o dinainte. Nu mai au șanse cât voi fi eu antrenor. Matei își va rezilia contractul cu Dinamo. Filip a cerut salariul până în vară”

Filip, sătul să fie scos ţap ispăşitor!

Cel care a plecat a fost însă Mircea Rednic. Iar fanii care îl susţineau pe “Puriu” l-au catalogat pe Filip drept capul revoltei din vestiarul lui Dinamo şi i-au adresat cuvinte dure pe reţelele de socializare. Reacţia lui Filip i-a înfuriat şi mai mult: “A avut rezultate şi nu ştiu eu?”.

Deşi noul antrenor Flavius Stoican îl doreşte la prima echipă, Steliano Filip este sătul să fie scos ţap ispăşitor pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo şi vrea cu orice preţ să plece de la echipă în această iarnă.

“Suntem în insolvență și dacă îi lăsăm pe toți liberi, facem o pagubă la club și nu ne permitem acest lucru.Trebuie să ajutăm clubul din toate punctele de vedere, inclusiv financiar. Plecarea lui Filip trebuie să se resimtă și în conturile clubului”, Iuliu Mureşan

  • 7000 de euro are salariu Steliano Filip
  • 27 de ani are fotbalistul dinamovist
ADVERTISEMENT