Sport

Steliano Filip, probleme la inimă? Fundaşul ar fi picat vizita medicală la Viitorul

08.07.2019 | 17:27
Steliano Filip probleme la inima Fundasul ar fi picat vizita medicala la Viitorul

Steliano Filip a semnat un contract valabil până în vara anului 2021 cu FC Viitorul Constanţa, informaţie dezvăluită de FANATIK, iar fundaşul în vârstă de 25 de ani întâmpină mici probleme după ce s-a înţeles cu echipa patronată şi antrenată de Gică Hagi.

Steliano Filip, probleme la inimă?

Conform GSP.RO, Steliano Filip are probleme la inimă şi chiar a picat vizita medicală la FC Viitorul Constanţa.  Fundaşul stânga în vârstă de 25 de ani nu a făcut parte din lotul fostei campioane pentru meciul din Supercupa României, scor 1-0, cu CFR Cluj, iar acesta ar fi fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Constanţa.

Fundaşul a primito reţetă de la cardiologie, apoi a fost externat. „Pacientul n-a ajuns la spital duminică, ci sâmbătă, dar a fost externat imediat după ce i-a fost eliberată o rețetă medicală de la secția de cardiologie”, anunţă sursa citată mai sus.

Steliano Filip într-o conferință de presă susținută la Viitorul
Steliano Filip într-o conferință de presă susținută la Viitorul

 

Fotbalistul va fi supus unui RMN la inimă

Fundașul în vârstă de 25 de ani ar fi avut câteva palpitații la inimă care l-au făcut să ceară ajutorul medicilor. Mai mult, fostul jucător al celor de la Dinamo București ar urma să fie supus unui RMN la inimă în cursul zilei de marți, 9 iulie.

Steliano Filip a semnat cu FC Viitorul Constanța pe 1 iulie 2019, după ce ultima dată a jucat pentru Dunărea Călărași. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru echipe precum Hajduk Split, Dinamo București, A. Buzias, FC Maramureș și LPS Banatul. A debutat pentru echipa națională a României pe 17 noiembrie 2015, pe stadionul Renato Dall’Ara, într-un meci amical jucat împotriva Italiei, scor 2-2.