Sport

Steliano Filip pune tunurile pe conducerea lui Dinamo! „Am avut o înțelegere dar nu s-a respectat”

Dinamo a pierdut derby-ul cu U Craiova 1948, pe "Ion Oblemenco", scor 0-1, iar "câinii" rămân cu cele trei puncte obținute în prima etapă, contra lui FC Voluntari, 3-2.
27.07.2021 | 11:30
Steliano Filip pune tunurile pe conducerea lui Dinamo Am avut o intelegere dar nu sa respectat
ADVERTISEMENT

Dinamo, cu mulți tineri în teren, a luptat din răsputeri să obțină măcar un punct în Bănie, dar nu a reușit. „Roș-albii” au pierdut derby-ul cu FC U Craiova, iar după meci Steliano Filip a răbufnit la adresa celor din conducere.

Steliano Filip, la capătul răbdării cu conducerea lui Dinamo

Într-o perioadă în care se vorbește de alte plecări ale unor jucători importanți precum Deian Sorescu sau Paul Anton, Steliano Filip lasă de înțeles ca e dispus să plece și el dacă conducerea nu își va respecta promisiunea.

ADVERTISEMENT

“Nu a intrat în poartă. Craiova a fost echipa cu ocaziile mai mari. O atmosferă frumoasă. Din păcate, n-am reușit să marcăm și pierdem în această seară. Trebuie să ridicăm capul din pământ, să ne adunăm, n-avem timp. Trebuie să câștigăm următorul meci acasă.

E greu, sunt jucători foarte tineri, sper să închegăm o echipă frumoasă în viitor. Timpul nu prea e de partea noastră și asta e cea mai mare problemă. Suferim și fizic, suntem în urmă cu pregătirea, dar sunt jucători talentați și cred în ei. Sunt convins că o vom scoate la capăt.

ADVERTISEMENT

 Este foarte greu când mă gândesc că se pune problema să mai plece jucători. Din ce știu, cu Paul nu este nimic concret. El azi n-a jucat pentru că are o accidentare. Deian e clar că e un jucător valoros, e normal să aibă oferte. Nu știu ce se va întâmpla, mă gândesc la meciul următor, sper să fie înțelegere și să continuăm.

Dacă și eu plec, nu că Dinamo ar sta într-un jucător, dar în situația de față chiar e nevoie de jucători cu experiență. Nu mă gândesc la plecare, dar nici nu pot continua așa. Am avut o înțelegere și deocamdată nimic.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc mai multe acum, pentru că sunt și supărat după această înfrângere. Se pare că nu prea sunt cu mine cei de sus.

Ați văzut toți atmosfera din seara asta, una frumoasă, chiar vorbeam cu băieții și le-am spus să n-aibă emoții. Cu toate că sunt la o vârstă foarte fragedă, mie personal pe astfel de stadioane îmi place să joc, cu asemenea public.

ADVERTISEMENT

Știm toți ce înseamnă Craiova – Dinamo. Eu pun suflet în tot ce fac, de multe ori îmi iese, în seara asta mai puțin. Dau totul pentru Dinamo și din punctul ăsta de vedere n-are nimeni ce să-mi reproșeze”, a declarat Steliano Filip, la finalul meciului de la Craiova.

Deian Sorescu, sătul de situația de la Dinamo: ”Îmi e dor de Negoiță!”

Deian Sorescu a fost vizibil dezamăgit după meciul cu FC U Craiova. Jucătorul de la Dinamo declarat că victoria din partida cu Voluntari a fost obținută cu foarte mult noroc și că înfrângerile vor continua dacă oficialii clubului nu vor debloca transferurile.

„Îmi e dor de Negoiță. De dânsul știam că are bani și că nu voia să se mai bage. A fost sincer. Acum, nu mai știm ai cui suntem. Suntem în aer. Nu știu cât voi mai rezista. Eu nu mai suport pentru că toate se sparg în capul nostru. Conducerea va hotărî ce se va întâmpla.

Noi suntem cei care plângem și râdem în același timp. A fost un fotbal plăcut din toate punctele de vedere, și în tribună, și în teren. Când eram mic nu mă gândeam vreodată că Dinamo poate ajunge așa. Vedeam un club uriaș. Au fost mulți oameni care au fost lăsați să facă ce vor și așa a ajuns clubul unde a ajuns”, a declarat Deian Sorescu la finalul partidei.

ADVERTISEMENT