Steliano Filip se dă la fostul antrenor: “Nu mă tem! Ce să îmi facă”

Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
14/09/2017, 18:13
Steliano Filip se dă la fostul antrenor: “Nu mă tem! Ce să îmi facă”

Este scandal între “câini”! Steliano Filip a fost aspru criticat de fostul său antrenor de la Dinamo, Ioan Andone, din cauza atitudinii pe care o are în teren în ultima perioadă. Fălcosul a recomandat ca fundaşul să fie trecut pe banca de rezerve în următoarele meciuri.

“Este extrem dezordonat, extrem de irascibil şi extrem de nervos. De când a primit banderola de căpitan e în topul cartonaşelor galbene primite. Trebuie calmat şi primul lucru care trebuie făcut este trecerea lui pe banca de rezerve”, a spus Andone la TV Telekom Sport 1. Dinamo joacă sâmbătă, 16 septembrie, împotriva celor de la CSU Craiova. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Steliano Filip, care a ratat în această vară un transfer la Dinamo Kiev, a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, cu trimitere cât se poate de evidentă la criticile primite de la Ioan Andone. “Mă încred în Dumnezeu şi nu mă tem de nimic. Ce pot să îmi facă nişte oameni”, au fost cuvintele scrise de Steliano. Mai mulţi dintre prietenii săi virtuali au remarcat direcţia săgeţilor trimise.

Steliano Filip, deja suspendat o etapă în campionat

Steliano Filip a fost titular pentru Dinamo în şapte partide din acest sezon de Liga 1 şi a încasat nu mai puţin de cinci cartonaşe galbene în acest interval. Este cotat la 1,4 milioane de euro şi mai are contract cu “roş-albii” până în iunie 2019.

Închide ×