Sport

„Cu probleme la mansardă”, Steliano Filip le răspunde contestatarilor cu citate filosofice: „Bolile noastre au cauze spirituale”

Sfătuit de Dumitru Dragomir să consulte un medic, jucătorul dinamovist Steliano Filip le-a răspuns contestatarilor cu un citat al neurologului Constantin Dulca.
07.03.2022 | 18:54
Cu probleme la mansarda Steliano Filip le raspunde contestatarilor cu citate filosofice Bolile noastre au cauze spirituale
Steliano Filip a văzut în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 opt cartonașe galbene și două roșii în doar 15 meciuri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a încercat să găsească o cauză pentru eliminările repetate ale lui Steliano Filip, mai ales în meciurile importante și cumul de cartonașe galbene și i-a recomandat un medic.

Steliano Filip, reacție pe Instagram după eliminarea cu CFR Cluj: „Sunt și boli care ne sunt date ca lecții”

Dumitru Dragomir a declarat pentru gsp.ro că Steliano Filip ar trebui să ceară ajutor specializat pentru a trece peste problemele de nervozitate, referindu-se probabil la un psiholog: „E nervos! Trebuie dus undeva, la un medic, ceva cu «mansarda». A avut și probleme cu familia, trebuie înțeles. Nu pot dezvolta această problemă. Filip e în corzi, din punct de vedere mental”.

ADVERTISEMENT

„Oracolul din Bălcești” e de părere că problemele din viața sentimentală a lui Steliano Filip si faptul că a divorțat de mama fetiței sale, Anais, ar putea fi una dintre explicații: „Iubirea te poate tâmpi definitiv, dar te și poate salva. Cea mai mare suferință din lume a fost provocată de iubire. Oricât de tare ești, cedezi în fața iubirii”.

Steliano Filip a ajuns în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 la opt cartonașe galbene și două eliminări în 15 meciuri.

ADVERTISEMENT
Citatul filosofic postat de Steliano Filip îi aparține scriitorului Cristi Hoariu
Citatul filosofic postat de Steliano Filip îi aparține medicului neurolog Constantin Dulcan și preluat inițial de scriitorul Cristi Hoariu.

Fundașul stânga al lui Dinamo a postat un citat pe pagina lui oficială de Instagram, în care a amintit despre bolile sufletului și cauzele acestora: „Sunt și boli care ne sunt date ca lecții. Dar în cele mai multe cazuri, bolile noastre au cauze spirituale invidia, răutatea, competiția acerbă, egoismul și dorința de răzbunare, la care se adaugă frica și stresul generat de o societate ultratehnologizată”.

Steliano Filip a postat un citat care îi aparține medicului neurolog Constantin Dulcan

Steliano Filip a postat un citat pe pagina lui de Instagram și care de fapt îi aparține medicului neurolog Constantin Dulcan.

ADVERTISEMENT

Starea de nervozitate a lui Steliano Filip este una evidentă. Fotbalistul a strâns până acum aproape la fel de multe cartonașe cât în sezonul trecut. În campionatul precedent, Filip a strâns opt cartonașe galbene și „doar” un cartonaș roșu în 17 partide.

Steliano Filip a primit roșu direct în cele din urmă la meciul cu CFR Cluj și va rata cel puțin primele două etape din playout cu Rapid și UTA.

ADVERTISEMENT