Steliano Filip s-a accidentat! Ce spunea în urmă cu 3 zile

Marian Popovici   
in Stiri sportive
31/01/2018, 18:11
Steliano Filip s-a accidentat! Ce spunea în urmă cu 3 zile

Steliano Filip a plecat în această săptămână de la Dinamo la Hajduk Split pentru 500.000 de euro, însă nu are un debut foarte fericit la echipa croată. 

Fundaşul român a jucat doar 45 de minute înainte să se accidenteze. Săptămâna următoare, Steliano se va pregăti separat de restul grupului, însă în 10 zile ar trebui să fie apt. 

“Nivelul antrenamentelor şi al noilor colegi este mai ridicat decât la Dinamo” 

Ca o ironie a sorţii, Steliano Filip declara în urmă cu câteva zile pentru site-ul oficial al lui Hajduk Split că antrenamentele sunt de un nivel mai ridicat la noua sa echipă: 

“Nivelul antrenamentelor şi al noilor colegi este mult mai ridicat decât la Dinamo. Cred că mă voi adapta foarte repede, mai ales că echipa are un stil care mi se potriveşte”, spunea Filip. 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.