Fotbal international

Steliano Filip s-a pozat pe cântar după ce a fost acuzat că e gras: “Sunt în formă!”

10.08.2018 | 23:42
Steliano Filip a replicat după ce a fost făcut gras! Fostul dinamovist s-a pozat pe cântar

Steliano Filip, 24 de ani, a replicat după ce a fost acuzat că nu a îndeplinit standardele cu privire la greutatea pentru duelul dintre Hajduk Split şi FCSB. Fostul dinamovist a negat că are câteva kilograme în plus şi a trimis o fotografie în timp ce se afla pe un cântar care indica o greutate de 75,1 kilograme.

Steliano FIlip s-a fotografiat pe cântar după ce a fost făcut gras
Steliano FIlip s-a urcat pe cântar

 

Românul nu a prins niciun meci în acest sezon pentru echipa croată, după ce ar fi venit cu 8 kilograme în plus faţă de greutatea optimă, conform celor de la Telekom Sport. Apărătorul a vorbit însă într-un interviu pentru gsp.ro şi a explicat care este situaţia:”Am 75 de kilograme, greutatea mea optimă. Am venit din vacanță în iunie, acum două luni, cu câteva kilograme în plus, dar când s-a terminat perioada de cantonament eram deja la greutatea optimă.Motivul pentru care nu fac parte din lot este altul, dar nu vreau să îl dezvălui acum. Lumea vorbește aiurea, fără să știe despre ce e vorba”, a declarat Filip.

Steliano Filip nu a fost un titluar nici sezonul trecut

Fostul căpitan al celor de la Dinamo a prins doar cinci partide în sezonul trecut la Hajduk Split după ce a fost achiziţionat cu 500.000 de euro de la trupa din capitală. Un jurnalist croat a vorbit pentru gsp.ro despre probleme pe care le are fundaşul român: “Steliano n-are nicio șansă să prindă lotul pentru că se mizează mai mult pe Andre Fomitschow, un jucător foarte bun pe partea stângă. Antrenorul Kopici are mai multă încredere în calitățile pe care le are Andre. Steliano nu prea are șanse să schimbe ceva, iar cifrele lui de la venirea la Hajduk spun totul. 152 de minute în câteva apariții extrem de rare la meciurile din campionat”.

Steliano Filip are în palmares echipe precum FCU Baia Mare, Dinamo, Hajduk Split fiind selecţionat de 7 ori la echipa naţională.