Sport

Steliano Filip, atacat dur de o legendă a lui Dinamo: ”N-are minte, se supralicitează pe el”

Steliano Filip a fost exclus din lot de fostul antrenor Mircea Rednic. Demiterea acestuia înseamnă o nouă șansă pentru fundaș, dar fotbalistul ar vrea să plece de la Dinamo. O legendă a clubului îl face praf.
02.01.2022 | 15:44
Steliano Filip atacat dur de o legenda a lui Dinamo Nare minte se supraliciteaza pe el
Steliano Filip
ADVERTISEMENT

A doua aventură în Ștefan cel Mare a lui Steliano Filip este un fiasco total. Fotbalistul care ar fi trebuit să fie un lider al ”câinilor” este văzut mai degrabă ca unul dintre cei care încing atmosfera în vestiar.

Fotbalistul de 27 de ani a fost în conflict cu fostul antrenor Mircea Rednic, care l-a și exclus din lot la începutul lunii decembrie. Filip a fost reprimit după demiterea ”Puriului”, dar nu mai pare dispus să continue la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone: ” Filip, câtă minte are el… N-are!”

Conducerea clubului Dinamo a anunțat că Steliano Filip și Cosmin Matei, jucătorii excluși din lotul primei echipe de Mircea Rednic, vor fi reprimiți după ce tehnicianul a fost înlăturat.

Apărătorul de bandă nu pare, însă, decis să mai continue în Ștefan cel Mare și este considerat principalul vinovat pentru starea de tensiune din vestiarul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist al lui Dinamo, Ioan Andone, nu crede că în acest moment Filip mai poate ajuta echipa din Ștefan cel Mare și l-a pus la zid pe jucătorul care cândva cocheta cu echipa națională.

”Filip, câtă minte are el… N-are! El trebuia să fie un căpitan la Dinamo, să fie liderul de acolo. Un jucător care a trecut pe la echipa naţională şi n-a reuşit în străinătate la nicio echipă! Cea mai bună perioadă a lui ca fotbalist a fost la Dinamo!

ADVERTISEMENT

Atunci îţi pui mari semne de întrebare asupra unui jucător, care are 3-4 experienţe în străinătate şi nu reuşeşte să joace. Avea valoare de campionatul românesc. El se supralicitează pe el, aici e problema”, a spus Andone, pentru Antena Sport.

Steliano Filip a vrut să fie mai mult decât fotbalist la Dinamo și a eșuat

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate la începutul lunii decembrie, Steliano Filip a vrut să fie mai mult decât un simplu fotbalist la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, apărătorul de 27 de ani s-a implicat și în campania de transferuri a clubului, înainte ca Mircea Rednic să fie instalat antrenor.

Gabi Torje, Cosmin Matei și Constantin Nica au ajuns în Ștefan cel Mare la propunerea lui Filip. Cu excepția lui Torje niciunul dintre ”protejații” apărătorului nu au confirmat.

Mai mult, acesta i-a reproșat lui Torje faptul că a fost de partea lui Mircea Rednic atunci când tehnicianul i-a exclus din lot pe el și pe Cosmin Matei. În ultimul an, de la revenirea la Dinamo, Steliano Filip a bifat 30 de partide în Casa Pariurilor Liga 1 și a marcat un gol.

ADVERTISEMENT