Fotbal intern

Steliano Filip se desparte de soție: ”Nu ne mai înțelegem de ceva timp”

19.02.2021 | 20:22
Steliano Filip se desparte de sotie Nu ne mai intelegem de ceva timp
Fundașul echipei Dinamo, Steliano Filip, se desparte de soție la patru ani după ce s-au căsătorit civil. Sursă foto: Instagram / biancaa.marina
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei Dinamo București, Steliano Filip, se desparte de soție la patru ani după ce s-au căsătorit civil.

Relația dintre jucătorul ”câinilor” și Bianca Filip s-a răcit de mai multă vreme, în ciuda faptului că cei doi au împreună o fetiță.

ADVERTISEMENT

Apărătorul stânga a revenit în Ștefan cel Mare la trei ani după ce a fost vândut la Hajduk Split. În ultimul an, el a evoluat în Grecia la AE Larissa.

Divorț în curtea lui Dinamo: Steliano Filip se separă de soție

Deși s-a întors în România și poate fi mai aproape de familie, nu mai există cale de împăcare între Steliano Filip și soția sa, aceștia luând decizia să divorțeze.

ADVERTISEMENT

”Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp, dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi și te chinui de ceva vreme, mai bune pui punct”, a declarat soția lui Steliano Filip la Antena Stars.

”Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță. Suntem ok doar pentru fetița noastră”, a mai spus partenera fotbalistului de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt împreună de șapte ani și s-au căsătorit civil în 2017. Pe vremea când Steliano Filip evolua în Grecia, presa din România a scris că soția acestuia s-a întâlnit în mai multe rânduri cu un alt bărbat.

Steliano Filip s-a întors la Dinamo după trei ani și a semnat pe doi ani și jumătate din postura de jucător liber de contract, în urma rezilierii contractului cu AE Larissa. Cariera sa se leagă de Dinamo, echipă pentru care a evoluat nu mai puțin de șase ani.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că venirea fundașului stânga în Ștefan cel Mare a născut discuții aprinse în vestiar, ceilalți jucătorii fiind nemulțumi de faptul că sunt neplătiți de luni bune însă conducătorii au găsit bani pentru a-i plăti o primă de instalare lui Filip.

ADVERTISEMENT