Sport

Steliano Filip și-a găsit echipă după 5 luni! Cu cine a semnat fostul jucător al lui Dinamo

Steliano Filip (28 de ani) a semnat în sfârșit cu un nou club după despărțirea de Dinamo. A stat nu mai puțin de 5 luni pe bară.
29.11.2022 | 21:07
Steliano Filip sia gasit echipa dupa 5 luni Cu cine a semnat fostul jucator al lui Dinamo
Steliano Filip era liber de contract de 5 luni și e evaluat la 200.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Steliano Filip nu a mai vrut să continue la Dinamo în Liga 2, iar în ultimele luni fundașul stânga s-a pregătit singur.

Steliano Filip s-a transferat în cele din urmă în Ungaria! Va juca la Mezokovesd

FANATIK a anunțat că Steliano Filip a fost aproape să semneze cu Mezokovesd încă din pauza de iarnă a sezonului trecut, însă a fost blocat în ultima clipă de Dinamo.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, fundașul stânga a semnat cu maghiarii și va juca la Mezokovesd în următorii doi ani și jumătate, conform playsport.ro.

„Da, am semnat, sunt fericit, dar nu vreau să vorbesc acum mai multe despre acest contract. Mulțumesc!”, a declarat jucătorul, care urmează să fie prezentat oficial.

ADVERTISEMENT

Noua echipă a lui Steliano Filip este pe locul 9 în Ungaria, într-o ligă în care sunt doar 12 echipe. Jucătorul a fost liber de contract în ultimele cinci luni și nu a reușit să își găsească echipă.

Ce a spus Steliano Filip la plecarea de la Dinamo: „Era greu să rămân”

Steliano Filip era jucătorul cu cel mai mare salariu rămas la Dinamo, ceea ce făcea imposibil să își ducă la capăt contractul: „N-a fost ușor, credeam că mai rămân un an. Aveam un salariu mare, era greu să rămân. Nu s-a pus problema de bani, eu am vrut să renunț la tot, doar să reziliez. Au fost niște clauze pe care nu puteam să le accept”.

ADVERTISEMENT

Filip i-a reproșat administratorului judiciar al lui Dinamo că nu l-a lăsat să plece în iarnă la Mezokovesd: „Au plecat jucători de la echipă care n-au plătit nimic, maximum 100 de euro. Am avut o înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu, dar nu puteam… se punea problema că dacă rămâneam în prima ligă, clubul putea să ia bani pe mine dintr-un eventual transfer. Dacă echipa nu ar fi acceptat, eu trebuia să plătesc 100.000 de euro.

Jucătorii cu salarii mari au plecat de la echipă și au mai primit și bani, mă așteptam să plec și eu mai ușor. Mai aveam de luat ceva, dar am renunțat la tot. Nu mai trebuie să fac nimic, sunt liber. Am discuții avansate cu echipe din afară: Ungaria, Polonia, Grecia, vom vedea ce va urma”.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip nu ar spune nu unei reveniri la Dinamo, chiar dacă a plecat cu scandal: „Eu nu m-am certat cu oamenii din DDB”

Deși Filip a fost în centrul multor scandaluri, nu exclude o revenire la Dinamo pe viitor și nu le poartă pică suporterilor: „Nu știu dacă mă voi mai întoarce la Dinamo, nu știu… mai am de jucat, îmi doresc să merg la o echipă să am liniște și să stau acolo.

Eu nu m-am certat cu oamenii din DDB sau oamenii importanți ai galeriei, au fost tot felul de zvonuri că m-am certat, dar niciodată nu m-am certat”, declara jucătorul la plecarea din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT