Sport

Transferul lui Steliano Filip în Ungaria a căzut! Ce se întâmplă cu jucătorul lui Dinamo. Exclusiv

Steliano Filip a fost dorit de echipa maghiară Mezőkövesd, însă mutarea a căzut din cauza situaţiei contractuale a fotbalistului. Ce se întâmplă cu jucătorul lui Dinamo.
19.01.2022 | 12:42
Transferul lui Steliano Filip in Ungaria a cazut Ce se intampla cu jucatorul lui Dinamo Exclusiv
Steliano Filip, în tricoul lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Steliano Filip este unul dintre jucătorii care au solicitat să plece de la Dinamo în această iarnă. Fundaşul stânga a fost ofertat de maghiarii de la Mezőkövesd, însă oficialii echipei au anunţat că nu îl vor ceda gratis.

Transferul lui Steliano Filip în Ungaria a căzut!

Din informaţiile FANATIK, maghiarii s-au reorientat şi au transferat un alt fundaş stânga, în condiţiile în care Steliano Filip nu a putut să rezilieze contractul, lovindu-se de refuzul ferm al conducerii clubului.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip nu a fost pe foaie la cele două meciuri amicale disputate de Dinamo în acest an, cu CS Mioveni şi Farul Constanţa. Mai mult, jucătorul i-a cerut lui Flavius Stoican câteva zile libere pentru că se simte extenuat psihic:

“Sunt extenuat, nu mai pot”

”Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur și simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe.

ADVERTISEMENT

Înțeleg că sunt un fotbalist experimentat și că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot”, a spus Filip pentru Prosport.

Zăvăleanu anunţă sancţiuni pentru cei care nu vor să joace: “Nu am vrut să luăm astfel de măsuri”

Flavius Stoican a fost de acord ca Steliano Filip să aibă câteva zile libere. Oficialii echipei au tras un semnal de alarmă, spunând că jucătorii care refuză să joace pentru Dinamo vor fi sancţionaţi:

ADVERTISEMENT

“Jucătorii care nu vor să joace vor fi sancţionaţi potrivit Regulamentului de Ordine Interioară. Amenzi…. o să vedem. Nu am vrut să luăm astfel de măsuri, dar eu sper ca ei să revină la sentimente mai bune”, a spus Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, pentru FANATIK.

Steliano Filip se va prezenta la programul echipei! Fotbalistul nu mai vrea să joace pentru Dinamo

Din informaţiile FANATIK, Steliano Filip se va prezenta la programul echipei, însă este de neclintit în ceea ce priveşte decizia pe care a luat-o: aceea de a nu mai evolua pentru Dinamo în a doua parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului va mai avea discuţii cu Steliano Filip şi Plamen Iliev, jucătorii care şi-au manifestat dorinţa de a pleca gratis de la Dinamo în această iarnă. Vor fi discuţii delicate, în condiţiile în care niciuna dintre cele două părţi nu vrea să renunţe.

Atât Steliano Filip cât şi Plamen Iliev rămân foarte hotărâţi asupra deciziei de a încerca să plece de la Dinamo în această iarnă, în timp ce oficialii echipei susţin că este imposibil ca cei doi să plece gratis.

  • 2023 este anul în care expiră contractul lui Steliano Filip cu Dinamo
  • 8000 de euro este salariul lunar al lui Filip

 

ADVERTISEMENT