Fotbal international

Steliano Filip a fost trimis la echipa a doua după scandalul „Prosciutto”! Ce mesaj dur a primit jucătorul român

03.01.2019 | 14:53
Steliano Filip a fost trimis la echipa a doua dupa scandalul Prosciutto Ce mesaj dur a primit jucatorul roman

Fostul jucător al dinamoviștilor, Steliano Filip a fost trimis la echipa a doua a croaților de la Hajduk Split după scandalul „Prosciutto”! Mai mult de atât, conducerea formației i-a transmis un mesaj cât se poate de ferm românului. Fundașul a primit ordine să-și găsească echipă în această iarnă și nu mai are voie să se antreneze cu prima formație. Filip nu a fost trecut nici pe lista jucătorilor care merg în cantonamentul din Turcia.

Ceilalți doi fotbaliști participanți la seara de pomină au fost însă iertați de conducerea clubului. Stipe Vučur și Andre Fomitschow sunt considerați indispensabili pentru Hajduk Split. De altfel, internaționalul român se afla oricum pe lista neagră a antrenorului. Prestațiile slabe și kilogramele în plus l-au făcut pe tehnicianul Sinisa Orescanin să renunțe ușor la Steliano Filip. Șase jocuri a prins românul în echipamentul croaților.

Steliano Filip trimis la echipa a doua după scandalul „Prosciutto”! Filip la petrecere
Trei fotbaliști de la Hajduk Split, printre care și Steliano Filip, au consumat alcool și au fumat înaintea derby-ului cu Dinamo Zagreb

Steliano Filip trimis la echipa a doua după scandalul „Prosciutto”!

De remarcat că Steliano Filip, Stipe Vučur și Andre Fomitschow au petrecut pe cinste pe final de an. Aceștia s-au pozat la un party în care jucau poker, consumau alcool și fumau pe rupte. Unul dintre jucători și-a lipit felii de prosciutto pe frunte și apoi a postat imaginile pe o rețea de socializare. Petrecerea a avut loc chiar înaintea derby-ului cu Dinamo Zagreb, echipa lui Alexandru Mățel, aflată pe prima poziție în clasament.

Toți jucătorii participanți la chef au fost inițial amendați cu 20 la sută din salariul pe un an de zile, dar până la urmă conducerea a luat decizia de a tăia în carne vie și de a da un exemplu celorlalți fotbaliști din lot. Steliano Filip a ratat ocazia de a-și întâlni foștii coechpieri. Hajduk Split urma să joace o partidă amicală în stagiul de pregătire din Turcia cu Dinamo.

  • 650 de mii de euro este cota lui Steliano Filip conform transfermarkt. de