Sport

Steliano Filip vrea să plece neapărat de la Dinamo: „Nu mai pot psihic! Sunt extenuat!”

Steliano Filip, fundașul lui Dinamo, susține că nu mai vrea să rămână la formația din „Ștefan cel Mare”, din cauza scandalurilor care planează în jurul acesteia.
13.01.2022 | 18:04
Steliano Filip vrea sa plece neaparat de la Dinamo Nu mai pot psihic Sunt extenuat
ADVERTISEMENT

Steliano Filip a revenit la Dinamo, la începutul anului trecut, liber de contract, de la AE Larisa. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația bucureșteană.

Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo

Steliano Filip confirmă informația oferită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia fundașul vrea să plece de la Dinamo. Acesta susține că este extenuat, din punct de vedere psihic, astfel că, în opinia sa, ar fi mai bine pentru toată lumea să părăsească gruparea din „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Totodată, fundașul, în vârstă de 27 de ani, i-a mulțumit antrenorului Flavius Stoican, pentru că a fost înțelegător cu privire la situația sa.

„Decizia mea este să plec! Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur și simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe.

ADVERTISEMENT

Înțeleg că sunt un fotbalist experimentat și că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot!”, a declarat Steliano Filip, pentru ProSport.

Steliano Filip: „Îi mulțumesc foarte mult lui Mister Stoican!”

„Vreau să îi mulțumesc foarte mult lui Mister Stoican pentru că a fost mai mult decât înțelegător cu mine. Am vorbit cu el și i-am transmis ce simt.

ADVERTISEMENT

Eu am o relație foarte bună cu el pentru că m-a mai antrenat și mă cunoaște foarte bine. Îmi pare nespus de rău pentru că mi-aș fi dorit să arătăm tuturor că putem să redresăm situația, dar eu efectiv nu mai pot psihic.

Oricum, Dinamo nu stă în Steliano Filip și nu o să stea vreodată într-un jucător. Cer în continuare înțelegere din partea conducerii. Am avut o discuție recentă cu managementul și mi-au dat timp să mă mai gândesc.

ADVERTISEMENT

Eu am venit la Dinamo deși aveam oferte mult mai bune din punct de vedere financiar, atât din Liga 1, cât și din străinătate. Am făcut-o pentru că iubesc acest club și iubesc suporterii din Ștefan cel Mare.

Cu atât mai mare mi-a fost mirarea când am văzut la ce tratament sunt supus în ultima perioadă. Am fost bombardat pe conturile mele de socializare cu înjurături și amenințări constante din partea fanilor.

Nu mă sperie și nu mi-e frică de nimeni, dar sunt dezamăgit de faptul că oamenii cu care am crescut în tribune mă tratează așa, total nemeritat”, a mai spus Steliano Filip.

ADVERTISEMENT