Carousel hot news

Au LUAT un EX-STELIST care a fost la un pas de Montpellier

Vlad Rusu (24 de ani) a semnat un contract pe doi ani cu Petrolul Ploieşti, revenind în Liga 1, după ce în sezonul precedent a jucat la Academica Argeş, în seria 1 a ligii secunde....
Autor: Silviu Ghering | 16.06.2015 | 10:00
Au LUAT un EX-STELIST care a fost la un pas de Montpellier

Vlad Rusu (24 de ani) a semnat un contract pe doi ani cu Petrolul Ploieşti, revenind în Liga 1, după ce în sezonul precedent a jucat la Academica Argeş, în seria 1 a ligii secunde.

”Rusu poate juca titular la Steaua imediat. Nu vreau să-l supăr pe Kapetanos, dar Rusu este peste el. Pot lua şi 30 de milioane pe el. E un atacant complet, are tehnică, forţă, viteză, calităţi de vârf de clasă”, declara Gigi Becali în 2009. Vlad Rusu, însă, a dezamăgit. A jucat doar două meciuri în Liga 1 pentru actuala campioană a României, după care a fost cedat la Viitorul, însă nu s-a impus nici la echipa lui Hagi. A fost împrumutat la Clinceni, şi, implicit, a ajuns la Piteşti, acolo unde echipa ilfoveană s-a metamorfozat în Academica Argeş.

Interesant e că în 2013, Rusu s-a pregătit cu Montpellier, echipă de Ligue 1 şi îl impresionase pe Jean Fernandez, care l-a comparat cu Daniel Niculae, pe care îl antrenase lui Auxerre. Din păcate, Fernandez a plecat de la Montpellier, iar noul antrenor, Rolland Courbis, nu l-a mai dorit pe atacantul român, care s-a întors în Liga 1, la Viitorul.

Sursa: prosport.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!