Un STELIST a SEMNAT pe doi ani! Urmează un RAPIDIST

Silviu Ghering   
în Fotbal intern
16/06/2015, 13:34
Un STELIST a SEMNAT pe doi ani! Urmează un RAPIDIST

Ultima, dar nu cea din urmă, achiziţie a mureşnilor este polonezul Pawel Golanski. Fostul stelist (2007-2010) a acceptat propunerea vicecampioanei şi a semnat un contract pe două sezoane, urmând să se alăture lotului antrenat de Dan Petrescu în cantonamentul din Austria. În vîrstă de 32 de ani, Golanski are 14 selecţii în naţionala Poloniei. Cît a jucat la Steaua, a fost extrem de apreciat de fani şi a strîns 72 de prezenţe în toate competiţiile.

STEAUA. O nouă echiziţie pentru campioană! A SEMNAT AZI!

“Golanski este rezolvat. A semnat un contract pe doi ani. E un jucător cu experienţă, care a jucat la nivel înalt, a cîştigat trofee. Vreau fotbalişti cu care să ne putem lupta pentru un obiectiv îndrăzneţ, care au evoluat în cupele europene. Nu avem timp să aducem tineri pe care să-i creştem. În trei săptămîni avem deja primul meci oficial. Dacă aveam două luni la dispoziţie, cu siguranţă strategia noastră era alta. Golanski va veni direct în cantonamentul din Austria. El a semnat deja. Pentru mulţi dintre jucătorii care au venit aici a contat mult că antrenor este Dan Petrescu. A contat mult şi ceea ce a realizat ASA anul trecut. Nu mai avem posturi descoperite. În proporţie de 85-90% sîntem gata. Mai avem discuţii cu cîţiva fotbalişti şi sperăm să se rezolve. E vorba de fotbalişti din străinătate”, a declarat Bogdan Mara la ProSport LIVE.

STEAUA. Gigi a plătit 200.000 de euro pentru o SUPER achiziţie

După Gabi Mureşan, Marius Constantin, Laszlo Sepsi, care au fost convinşi să continue la echipa vicecampioană, şi nou-veniţii Vasile Maftei, Pablo Brandan, Marian Ognyanov, Dacian Varga, Bănel Nicoliţă, Pawel Golanski, ASA mai încearcă să aducă ceva jucători din străinătate în zilele următoare, dar şi pe Daniel Niculae.

Sursa: prosport.ro

Închide ×