VIDEO / Steliştii şi-au făcut de cap: petrecere cu manele şi mult vin. Vezi ce jucător al lui Reghe a sărit la BĂTAIE

Cinci jucători de la Steaua au petrecut pînă în zori într-un local dedicat petrecerilor cu lăutari, informează Cancan. Astfel, Alex Chipciu, Mihai Costea, Cornel Râpă, Mihai Pintilii şi...
19.11.2013 | 18:01
VIDEO  Stelistii siau facut de cap petrecere cu manele si mult vin Vezi ce jucator al lui Reghe a sarit la BATAIE

Cinci jucători de la Steaua au petrecut pînă în zori într-un local dedicat petrecerilor cu lăutari, informează Cancan. Astfel, Alex Chipciu, Mihai Costea, Cornel Râpă, Mihai Pintilii şi Ionuţ Neagu, împreună cu iubitele lor, au fost surprinşi de paparazzi, distrîndu-se peste măsură.

La plecare, spiritele s-au încins, Chipciu avînd o altercaţie cu Florin Bejan, fotbalist la Viitorul Constanţa, după ce ultimul a încercat să-i “fure” taxiul mijlocaşului stelist. Chipciu a fost calmat cu greu de către prietenii săi pentru a nu se lua la harţă cu jucătorul echipei patronate de Gică Hagi.

Cum era de aşteptat, Daniela Crudu, prietena lui Mihai Costea, le-a arătat tuturor că se simte cel mai bine, părînd că frecventează des localul cu pricina, dacă ar fi să ne luăm după mişcările provocatoare din incinta acestuia şi de interminabilele discuţii cu bodyguarzii.

Steaua domină autoritar campionatul intern, unde este neînvinsă, însă în Liga Campionilor are un parcurs catastrofal, cu doar două puncte luate în patru etape şi cu speranţe mici de a prinde “primăvara” europeană. Următorul meci al echipei lui Reghe va fi în deplasare la Tg. Jiu, pe 23 noiembrie, în vreme ce, în Ligă, va evolua trei zile mai tîrziu, acasă, cu Schalke.

VEZI VIDEO AICI

Tags: