Fotbal intern

Steliștii în blană de “câine”! Doi titulari de la Dinamo, acuzați că sunt fani FCSB

04.02.2021 | 12:24
Stelistii in blana de caine Doi titulari de la Dinamo acuzati ca sunt fani FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat cu 1-0 derby-ul împotriva celor de la Dinamo, disputat în Șoseaua Ștefan cel Mare. În echipa “câinilor” au evoluat și doi jucători care și-au manifestat în copilărie simpatia pentru echipa roș-albastră și care, au fost protagoniști în derby-ul de miercuri seara. 

Este vorba de Geani Crețu și Steliano Filip. Pe cei doi dinamoviști îi leagă simpatia pentru marea rivală, pe care au avut-o în perioada copilăriei. Cei doi au ieșit în evidență în acest derby, însă nu în sens pozitiv.

ADVERTISEMENT

Geani Crețu este jucătorul care a ieșit cel mai rapid de pe teren din istoria derby-ului Dinamo – FCSB. Jerry Gane l-a schimbat pe tânărul jucător după doar 1 minut și 20 de secunde cu Vlad Achim, un alt fost jucător care a evoluat la FCSB.

Steliștii în blană de “câine”! Geani Crețu a urmărit mai multe pagini anti-Dinamo

Crețu joacă la Dinamo de la 16 ani, însă a urmărit mai multe pagini de Facebook anti-Dinamo: “Iubirea faţă de Steaua este mai mare decât ura faţă de Dinamo”, “Steaua este numai una” sau “FC Steaua Bucureşti Fan Club Titan”.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani i-a învins pe rivalii de la FCSB în finala Cupei României U-19 din urmă cu trei ani. El a făcut pasul la echipa mare în 2018, însă până acum nu a reușit să se impună în echipa lui Dinamo.

Steliano Filip, poză în tricoul celor de la FCSB: “Nu am nicio legătură cu ei”

Un alt “câine” cu trecut stelist este Steliano Filip, și el unul dintre protagoniștii derby-ului de miercuri. Fundașul a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Copilăria lui Steliano este legată însă de clubul roș-albastru.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a semnat primul contract cu Dinamo, o poză cu Steliano Filip în tricoul roș-albastru a circulat în mediul online. Fundașul s-a scuzat și spunea că fotografia a fost făcută înainte să semneze cu Dinamo și că o poză în tricoul rivalei nu îl face stelist:

“Această fotografie este făcută înainte de a veni eu la Dinamo. În momentul în care am venit la Dinamo am fost cu gândul şi cu sufletul numai la această echipă. Din câte îmi aduc aminte, poza este făcută la sfârşitul lui 2011.

ADVERTISEMENT

Repet, eu atunci nu eram la Dinamo. Colegii mei sunt martori şi pot spune că nici măcar nu mă uit la meciurile Stelei. Am citit un interviu al lui Pancu, în care spunea că în copilărie a fost dinamovist.

Asta înseamnă că nu este un mare rapidist? Repet, nu am nicio legătură cu Steaua şi nu vreau să sufăr pentru această fotografie pe care am făcut-o înainte să semnez cu Dinamo”, a declarat Steliano Filip în 2013.

Steliano Filip, în tricoul FCSB
Steliano Filip, în tricoul Stelei (centru)

Cei doi fotbaliști vor avea ocazia de a-și lua revanșa pentru înfrângerea de miercuri seara peste doar o săptămână când derby-ul Dinamo – FCSB se va disputa în Cupa României, tot pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica: 1,78 este cota pentru „1 si peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT