Carousel hot news

Avertizaţi de un jucător de la Schalke: “Sîntem mai puternici”

Julian Draxler, cel mai valoros tînăr jucător din lotul lui Schalke, cu o cotă de piaţă de 30 de milioane de euro, s-a destăinuit site-ului oficial FIFA, unde a transmis un mesaj care o...
07.09.2013 | 19:03
Avertizaţi de un jucător de la Schalke:
ADVERTISEMENT

Julian Draxler, cel mai valoros tînăr jucător din lotul lui Schalke, cu o cotă de piaţă de 30 de milioane de euro, s-a destăinuit site-ului oficial FIFA, unde a transmis un mesaj care o vizează şi pe Steaua, echipa pe care “minerii” o vor întîlni pe 18 septembrie, în primul meci din Grupa E a Ligii Campionilor.

Mijlocaşul în vîrstă de 19 ani a vorbit, printre altele, şi despre actuala situaţie din cadrul clubului. Draxler consideră că Schalke a trecut peste momentul dificil din startul sezonului, iar de acum totul va deveni mai uşor.

Sînt convins că Schalke este clubul potrivit pentru mine în momentul de faţă. Nu am pornit prea bine în noul sezon, din această cauză am fost puţin dezamăgit. Totuşi, simt că am făcut un pas înainte odată cu transferul lui Kevin-Prince Boateng. Sîntem mai puternici acum“, a declarat Draxler.

ADVERTISEMENT

Partida tur dintre Schalke şi Steaua se va disputa pe 18 septembrie, în vreme ce returul este programat pe 26 noeimbrie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri