Steliştii se MUŞCĂ între ei de Sărbători: “Nu e competent!”

Nu se iartă nici de Sărbători. Bumbescu îl atacă dur pe Iovan, omul care l-a dat afară de la naţionala Under 16. El a declarat pentru FANATIK că salută numirea în funcţie de director tehnic...
26.12.2013 | 10:38
Stelistii se MUSCA intre ei de Sarbatori Nu e competent

Nu se iartă nici de Sărbători. Bumbescu îl atacă dur pe Iovan, omul care l-a dat afară de la naţionala Under 16. El a declarat pentru FANATIK că salută numirea în funcţie de director tehnic a FRF a lui Anghel Iordănescu, un antrenor valoros, spre deosebire de Ştefan Iovan, cel care coordona activitatea grupelor de juniori.

“Mă bucur că nea Puiu a preluat funcţia de director tehnic la FRF. Chiar nu mă interesează ce se va întimpla cu Ştefan Iovan, dar în mod sigur Iordănescu este mult mai competent faţă de fostul meu coleg din apărarea Stelei. Nea Puiu nu mi-a propus o revenire la una din grupele de juniori de la FRF, nu am mai vorbit de mult cu dînsul, dar sînt sigur că o să facă treabă bună acolo. Experienţa lui Iordănescu va prinde bine tuturor antrenorilor din cadrul Federaţiei”, a spus Bumbescu.

Este cunoscut faptul că Bumbescu şi Iovan nu îşi mai vorbesc, după ce “Coloneul” l-a acuzat pe “Motăţei” că el este cel care a contibuit decisiv la demiterea sa de conducerea băncii tehnice a naţionalei Under 16. În urmă cu două luni, prin intermediul FANATIK, cei doi şi-au aruncat vorbe grele unul altuia.

“Bumbescu va reveni la Chiajna”

Totodată, Adrian Bumbescu a dezvăluit pentru FANATIK că începînd din ianuarie va reveni la Academia de la Chiajna, acolo unde se va ocupa de o grupă de juniori. “Am discutat cu domnul Minea, iar din ianuarie mă voi întoarece la Chiajna. Oricum, eu nu mă aflu la prima experienţă la acest club, deoarece am mai lucrat acolo cu ceva ani în urmă alături de Liţă Dumitru”, a încheiat Iovan.

Tags: