Fotbal intern

Steliştii visează la titlu: „Urmează un play-off greu, dar frumos”

FC Steaua Bucureşti a trecut cu greu de Sepsi Sfântu Gheorghe pe un ger năprasnic şi atacă play-off-ul Ligii 1 cu încredere.
25.02.2018 | 23:17
Stelistii viseaza la titlu Urmeaza un playoff greu dar frumos
ADVERTISEMENT

Marcatorul celui de-al doilea gol al Stelei, Dennis Man, se arată nemulţumit de felul în care echipa sa a abordat acest meci, cel puţin în prima repriză: „Cred eu că am tratat meciul cam uşor, că intrăm pe teren şi câştigăm. Din păcate am început partida nu tocmai bine şi s-a văzut pe parcursul primei reprize că nu e cum am crezut noi.”

Man s-a plâns şi de condiţiile grele în care s-a desfăşurat partida: „A fost foarte greu gazonul. O vreme nefavorabilă pentru fotbal. Nu ne mai simţeam bine picioarele. Dar e bine că am câştigat. Încerc meci de meci să intru să ajut echipa. Sunt foarte fericit că reuşesc să înscriu.”

ADVERTISEMENT

Florin Tănase: „Mă aşteptam la un meci greu cu Sepsi”

Căpitanul Stelei, Florin Tănase, a lăudat prestaţia lui Sepsi şi a vorbit despre accidentările care s-a produs pe timpul celor 90 de minute: „Mă aşteptam la un meci greu. Noi am mai avut partide dificile cu ultimele clasate. Plus că am văzut cum era terenul la începutul meciului. Avem emoţii cu Benzar şi cu cei doi de la Sepsi. E bine că au continuat şi sperăm să nu apară vreo problemă. Cristi Tănase din ce am înţeles are o lovitură iar Bălaşa a fost răcit şi s-a simţit rău.”

Tănase visează la titlu: „Play-off-ul e frumos, la fel ca anul trecut, dar va fi greu. Trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală şi să jucăm numai la victorie şi acasă şi în deplasare şi avem o şansă mare să câştigăm titlul. Nu cred că etapa în care vom juca cu CFR acasă va fi decisivă pentru că mai avem un retur cu ei acasă şi alte 8 meciuri dificile.”

ADVERTISEMENT

După terminarea sezonului regulat şi înjumătăţirea punctelor, Steaua intră în playoff la 2 puncte în spatele lui CFR Cluj. Prima partidă pentru FCSB va fi în compania celor de la Viitorul Constanţa.