Fotbal intern

Stelistul Alexandru Stan și soția lui, scandal la o spălătorie! “Mă pun la mintea tuturor proștilor?”

13.09.2019 | 22:23
Stelistul Alexandru Stan si sotia lui scandal la o spalatorie Ma pun la mintea tuturor prostilor
Alexandru Stan, scandal la o spălătorie! "Mă pun la mintea tuturor proștilor?" Sursa foto: sportpictures.eu

Jucătorii celor de la FCSB trec printr-o perioadă nefastă atât în teren, cât și în afara lui. Intrat în dizgrația lui Gigi Becali, fundașul Alexandru Stan a avut parte de un incident neplăcut în această seară la o spălătorie din București.

Alexandru Stan, scandal la o spălătorie! “Mă pun la mintea tuturor proștilor?”

Conform Prosport, jucătorul legitimat încă la FCSB a trecut prin momente tensionate în timp ce se afla la o spălătorie din zona Militari, Bucureşti. În jurul orei 18:00, Alexandru Stan a fost provocat de un individ prezent în zonă, iar lucrurile au degenerat. Se pare că între jucător și acel individ a izbucnit un scandal în toată regula, Stan apelând serviciul de urgență 112.

Ulterior, Alexandru Stan a vorbit despre acest eveniment: ”A fost un incident minor. Un angajat al spălătoriei de aici s-a luat de soția mea. I-am lăsat să discute. Când am văzut că lucrurile au degenerat şi atât. Nu am avut niciun conflict fizic. I-a vorbit urât soției mele. I-am spus că nu e normal ce face, pentru că e un angajat aici. Am fost la un pas de încăierare. Nu ne-am atins sau ceva de genul. Se mai întâmplă. Oamenii sunt nervoși. După o zi de muncă aici, cred şi eu”, a spus jucătorul pentru sursa citată.

Alexandru Stan, probleme și pe plan profesional la FCSB
Alexandru Stan, probleme și pe plan profesional la FCSB. Sursa foto: sportpictures.eu

Alexandru Stan, probleme și pe plan profesional la FCSB. Coman a fost agresat şi el

Venit la FCSB în 2018 de la Astra Giurgiu, Alexandru Stan a avut parte de multe accidentări care l-au îndepărtat de prima echipă. Acum, Gigi Becali caută să se despartă de fundașul stânga. Pe acel post, FCSB îi mai are pe Momcilovic, Soleidis și Panțîru.

În urmă cu mai puțin de o lună de zile, un alt jucător de la FCSB, Florinel Coman, a fost agresat verbal în capitală. Ironizat de câțiva necunoscuți, Florinel și-a păstrat calmul și nu a ripostat atunci.

  • 1 meci a jucat Stan în sezonul 2019-2020 la FCSB, cu Alashkert
Tags: