Carousel hot news

Stelistul bătut cu bestialitate a fost externat: “Am avut două operaţii, revin în vară”

Portarul Alexandru Ungureanu, fost junior al Stelei, a fost externat de la Spitalul Panduri. Jucătorul în vîrstă de 17 ani a suferit mai multe intervenţii chirugicale pentru reconstrucţia...
Autor: George Nistor | 21.12.2013 | 13:14
Stelistul bătut cu bestialitate a fost externat:

Portarul Alexandru Ungureanu, fost junior al Stelei, a fost externat de la Spitalul Panduri. Jucătorul în vîrstă de 17 ani a suferit mai multe intervenţii chirugicale pentru reconstrucţia piramidei nazale, după ce în urmă cu o săptămînă a fost găsit leşinat în faţa liceului Mircea Eliade ca urmare a unui conflict cu un coleg, care i-a provocat cu fracturi la nivelul nasului, două coaste fracturate, hematom la cap şi alte răni la nivelul membrelor.

Stelistul împrumutat la ACS Berceni nu a dorit să dezvăluie motivul bătăii, dar speră ca agresorul să fie pedepsit de către autorităţi şi liceul la care studiază.

“Nu am mai avut un conflict cu acel băiat, a fost ceva spontan. La şcoală se va face un consiliu, se va propune exmatricularea lui. Am avut două intervenţii la faţă, nu puteam vorbi, dormi şi respira, m-am simţit tare rău. Aş putea reveni pe gazon în vară, dar nu se ştie. M-au sunat toţi jucătorii de la echipă, mi-au dat mesaje de încurajare“, a spus Ungureanu la RomâniaTV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!