Fotbal intern

INCREDIBIL! Un stelist nu s-a transferat din cauza iubitei

Sezonul trecut a fost unul de coşmar pentru Mihai Costea. Din cauza unui conflict cu oficialii din Ghencea, atacantul a fost trecut pe linie moartă şi nu a apucat să bifeze decît 55 de minute în...
06.07.2014 | 02:02
INCREDIBIL Un stelist nu sa transferat din cauza iubitei
ADVERTISEMENT

Sezonul trecut a fost unul de coşmar pentru Mihai Costea. Din cauza unui conflict cu oficialii din Ghencea, atacantul a fost trecut pe linie moartă şi nu a apucat să bifeze decît 55 de minute în campionat, contra lui Gaz Metan. Motiv pentru care “Nilă” a luat decizia să-şi încerce norocul la altă formaţie, unde ar avea posibilitatea să evolueze constant. De altfel, Costea şi-a depus şi memoriu la LPF, în care solicită să devină jucător liber de contract şi să i se achite toate restanţele financiare.

Ofertă de la Zawisza Bydgoszcz

În aşteptarea unui verdict din partea Comisiilor de Disciplină, atacantul a primit o ofertă de la Zawisza Bydgoszcz, o grupare poloneză care va evolua în acest sezon în Europa League. De altfel, Costea s-a şi prezentat în cantonamentul leşilor şi chiar a bifat 25 de minute într-un amical cu Gornik Zabraze. “Nu a apucat să îşi demonstreze valoarea, nu a avut timp”, a precizat antrenorul lui Zawisza Bydgoszcz după ce l-a văzut la treabă pe “Nilă”. Din păcate pentru atacant, împrumutul la formaţia poloneză pentru un an nu s-a mai perfectat, iar gurile rele au susţinut că fotbalistul a fost refuzat de leşi. Însă, conform surselor FANATIK.RO, lucrurile s-au petrecut tocmai invers.

ADVERTISEMENT

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!  

Cruduţa nu a vrut să renunţe la contracte

Din primele informaţii, “Nilă” a discutat cu iubita sa, Daniela Crudu, înainte să-şi dea acordul pentru mutarea la Zawisza Bydgoszcz. Vedeta de televiziune i-ar fi transmis atacantului că relaţia lor ar avea de suferit dacă acesta ar accepta oferta deoarece nu-l va putea însoţi în Polonia, iar o legătură la distanţă ar fi imposibil de întreţinut. Costea a încercat să-i explice faptul că acest transfer i-ar relansa cariera, însă Cruduţa i-a transmis clar că nu poate renunţa la contractele pe care le are în România şi că ideal ar fi să-şi găsească o echipă tot în campionatul intern.

Dragostea pentru Daniela a învins

După discuţia cu Daniela, Costea a hotărît să nu accepte un împrumut la Zawisza Bydgoszcz, a părăsit cantonamentul grupării poloneze şi a revenit la Bucureşti. În prezent, atacantul aşteaptă o hîrtie din partea Stelei prin care se poate transfera la orice echipă îl doreşte, iar CS U Craiova este cea mai hotărîtă să-l înregimenteze. “Nu regret că am refuzat să merg în Polonia. Cine ştie, poate nu m-aş fi acomodat. Sper să-mi găsesc ceva rapid în Liga 1, ar fi senzaţional, mai ales că aş putea rămîne alături de Daniela”, le-a mărturisit “Nilă” apropiaţilor.

ADVERTISEMENT

“A dovedit că mă iubeşte!”

De partea cealaltă, Cruduţa este mulţumită că iubitul ei va rămîne, cel puţin pentru moment în România, confesîndu-se apropiaţilor că a rămas impresionată de gestul lui Mihai, care a refuzat să meargă în Polonia din dragoste pentru ea. “Mi-a dovedit, încă o dată dacă mai era nevoie, că mă iubeşte la nebunie. Sînt sigură că îşi va găsi o echipă bună în România. Este decis să revină în forţă, iar eu îi voi fi alături”, au fost vorbele Cruduţei. Mihai Costea şi Daniela Crudu formează un cuplu de aproximativ trei ani, iar relaţia lor nu a fost acceptată niciodată de Gigi Becali, care consideră că vedeta de televiziune îi distruge cariera fotbalistului.

547747-mihai-costea-daniela-crudu