Carousel hot news

A îngropat Steaua cu Real, acum a bătut un arbitru!

Bătaie în toată regula la un meci din Liga a IV-a! Protagonist a fost Cornel Cernea, fostul portar al Stelei, care a bătut un arbitru în meciul cu FC 1 Decembrie, informează gsp.ro....
02.05.2014 | 17:22
A îngropat Steaua cu Real, acum a bătut un arbitru!
ADVERTISEMENT

Bătaie în toată regula la un meci din Liga a IV-a! Protagonist a fost Cornel Cernea, fostul portar al Stelei, care a bătut un arbitru în meciul cu FC 1 Decembrie, informează gsp.ro. Goalkeeper-ul legitimat la AS Progresul Bucureşti a fost nervos pe tot timpul partidei, motiv pentru care în prima repriză “centralul” i-a acordat cartonaş galben, iar în repriza a doua l-a şi eliminat. Cînd a văzut cartonaşul roşu, Cernea a sărit la bătaie şi l-a lovit cu piciorul în spate pe arbitrul central, care a oprit meciul şi a acordat victoria la “masa verde” lui FC 1 Decembrie.

Portarul nu s-a calmat nici după acest incident şi a continuat să se certe cu arbitrul şi la cabine, moment în care acesta a chemat Poliţia pentru a-l linişti. “M-a speriat de moarte, era foarte furios, a trebuit să reacţionez”, a declarat arbitrul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri