News

Stenograme înfiorătoare ale traficului de minore din Caracal! Manageri de companii și membri ai unor familii cu oameni din Poliție și justiție veneau „la fete” ca la magazin

30.08.2019 | 08:46
Stenograme infioratoare ale traficului de minore din Caracal Manageri de companii si membri ai unor familii cu oameni din Politie si justitieveneau la fete ca la magazin

Stenograme înfiorătoare ale traficului de minore din Caracal ies la iveală. Din păcate, în ciuda faptului că procurorii DIICOT au consemnat în rechizitoriu tot ceea ce se întâmplă, Curtea de Apel Craiova a iertat pe toată lumea. Sandu Sebastian a fost clientul rețelei de trafic de persoane din 2014. După ce Tribunalul Olt i-a dat 8 luni de închisoare cu suspendare, Curtea de Apel i-a transformat pedeapsa în amendă penală. Ca el au fost mulți și toți spun că nu știau că fetele sunt minore.

Stenograme înfiorătoare ale traficului de minore din Caracal!

În convorbirile interceptate pe care Libertatea le-a consultat la Tribunalul Olt, fetele erau numite “capre”, “iade” sau “acareturi”. Trebuie specificat că printre clienţii reţelei erau militari, manageri de companii și membri ai unor familii cu oameni din Poliție și justiție. Sandu Sebastian rememorează cu lux de amănunte totul.“Eu am fost ca la magazin. Consumator. Dar n-am știut că e minoră. Am cumpărat, am plătit și am plecat”, a explicat bărbatul.

Totuși, în dosar se arată cu totul altceva. Fata avea 16 ani când a fost forțată să se culce cu bărbați, iar la începutul lui 2014, moment în care Sandu a declarat la DIICOT că a plătit traficanților ca s-o aibă, minora nu împlinise nici măcar 17 ani. Aceasta a fost traficată într-o casă din Caracal, unde locuia unul dintre liderii rețelei, dar și la hotelurile din oraș.  “Și oricum n-am fost la fete decât o singură dată, nu aveam relații cu ăia din rețea”, adaugă Sandu Sebastian.

Stenograme înfiorătoare ale traficului de minore din Caracal! Sandu Sebastian
Sandu Sebastian nu s-a ferit de soție atunci când a vorbit despre sexul cu alte femei. Sursa foto – libertatea.ro

Manageri de companii și membri ai unor familii cu oameni din Poliție și justiție veneau „la fete” ca la magazin

Culmea, judecătorii au crezut această explicație, deși, la dosar, printre sutele de stenograme, procurorii DIICOT au interceptat un dialog între Sandu Sebastian și Toilă Gerald Mirel, unul dintre liderii traficului anchetat de DIICOT în dosarul din 2014. Astfel, pe 10 aprilie 2014, la ora 13.51, Sandu Sebastian l-a apelat telefonic pe Toilă Gerald Mirel.

Sandu: Ce faci, domnu șef?
Toilă: Uită, pă bătătură, p-aci!
Sandu: Aa!
Toilă: Pă la mine, p-acasă…
Sandu: Ce marfă mai ai și tu, p-acolo?
Toilă: Pfff, nu știu, blonduț… aia. Am numai d-astea fără bot! Blonduța aia, încă una, una din BOLDU.
Sandu: A! Alea două care-au fost… Aia din TRAIANU și cu alalantă…
Toilă: Exact!
Sandu: Tot p-alea le ai?
Toilă: Atât.
Sandu: Nu mai găsiși și tu altceva?
Toilă: Ni. N-am mai umblat. Deocamdată…
Sandu: D-alea cu bot nu găsești?
Toilă: Nu știu, încercăm.
Sandu: Bine, măi! Hai că dacă, îh… e ceva și mă hotărăsc, te sun.
Toilă: Perfect. Bine, hai că ne întâlnim…
Sandu: Ești periculos! Hai, Pa! Pa!
Toilă: Ceau.

 

 

 

Tags: