Stephane Acka, anunțat oficial la Craiova. Pe ce perioadă a semnat fundașul ivorian

Eduard Popa   
in Universitatea Craiova
11/03/2019, 21:36
Stephane Acka, anunțat oficial la Craiova. Pe ce perioadă a semnat fundașul ivorian
Stephane Acka, anunțat oficial de U Craiova

Universitatea Craiova a anunțat un nou transfer oficial, primul după startul play-off-ului Ligii 1 Betano. Astfel, fundașul ivorian Stephane Acka s-a întors în Bănie, la un an și jumătate după ce plecare de la Craiova. Transferul lui Acka fusese anunțat încă din perioada de mercato, dar trecerea sa la echipa lui Devis Mangia a întârziat din cauza unor probleme ce țin de cartea verde.

Stephane Acka, anunțat oficial la Universitatea Craiova

Trupa lui Mangia a anunțat pe facebook și perioada pe care va semna Acka la Craiova: „Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe o perioaă de 3️ ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un an cu Stephane Acka. Bine ai revenit, Stephane și cât mai multe reușite în alb-albastrul Științei!”

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

FANATIK a dezvăluit încă de acum 3 săptămâni că Acka se afla în conflict cu fosta sa echipă, iar turcii de la Erzurumspor nu au vrut să îi elibereze cartea verde. Până la urmă, fundașul și-a rezolvat această problemă și a putut să fie legitimat la U Craiova.

Stephane Acka, anunțat oficial de U Craiova

Stephane Acka se întoarce în Bănie

Devis Mangia s-a interesat de serviciile lui Acka și în vara anului trecut, dar jucătorul a refuzat să se întoarcă în Bănie. Acka a preferat să rămână la Erzurumspor după ce gruparea din Turcia a obținut promovarea în prima ligă. Om de bază în liga secundă, ivorianul a jucat însă rar în prima ligă, motiv pentru care a intrat din nou în negocieri cu U Craiova și în cele din urmă a semnat cu oltenii.

Stephane Acka (28 ani) a mai evoluat pentru Craiova în perioada 2014-2017, când a strâns peste 60 de meciuri în Liga 1. Interesant este că Acka a jucat și pentru cealaltă echipă din oraș, patronată de Adrian Mititelu. Acest lucru se întâmpla în 2013.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×