Fotbal intern

Stephane Acka, prezentat oficial la Craiova! Emoţii înainte de meciul cu Sepsi: “E ziua Ungariei și vor vrea să ne bată”

13.03.2019 | 15:03
Stephane Acka prezentat oficial la Craiova Emotii inainte de meciul cu Sepsi E ziua Ungariei si vor vrea sa ne bata

Fundașul Stephane Acka a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova! Iviorianul spune că şi-a dorit să revină la echipă și că nu a dat curs altor propuneri. Mai mult de atât, Acka a precizat că trupa din Bănie s-a schimbat în bine de la plecarea lui, în 2017. Trei ani de zile a evoluat inițial apărătorul pentru olteni, după care a semnat cu gruparea turcă Erzurumspor.

Stephane Acka, prezentat oficial la Craiova!

„Sunt foarte fericit că m-am întors la Craiova, mi-am dorit asta. Au fost discuţii cu alte echipe, dar am vrut să mă întorc acasă. S-a schimbat în bine, echipa merge bine. Domnul Mangia a făcut o treabă foarte bună. Echipa în fiecare an este sus. Stadionul nou, suporterii minunaţi care vin la fiecare meci să ne susţină. Nu m-a convins cu mult, eu am dorit să vin înapoi, îl cunosc şi pe domnul Mangia, care vorbeşte italiană, lumea aici iubeşte fotbalul şi eu am vrut să fac performanţă. E un meci greu (n.r. meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe). E ziua Ungariei și vor vrea să ne bată. Noi vom juca cu responsabilitate”, a declarat Acka.

Stefan Acka spune că a plecat de la Craiova fără să trădeze echipa. „Nu am vrut niciodată să trădez echipa, dar am avut un conflict cu domnul Mulţescu, pe care îl respect. Acum, fizic sunt ok. Sunt aici de o lună. Concurenţa este bună. Când o să vină rândul meu o să dau tot ce am mai bun pentru echipă. Meciul de la Sepsi va fi un meci greu. Este ziua Ungariei şi o să facă totul să ne bată, dar noi mergem acolo să facem un meci cu foarte mult respect pentru adversar, dar cu calitate şi responsabilitate”, a mai explicat Acka.

Ivan Martic, OUT pentru 2-3 săptămâni

Sunt și vești proaste pentru Universitatea Craiova. Ivan Martic a anunțat pe o rețea de socializare că a devenit indisponibil pentru o perioadă. „Cazi de 9 ori, ridică-te de 10 ori și rămâi în picioare. În primele minute ale jocului cu Astra Giurgiu am simțit o durere la mușchiul abductor, însă am strâns din dinți și am încercat să merg mai departe și să-mi ajut echipa pentru a obține cele 3 puncte atât de vitale în lupta la titlul cu numărul 5.

Regret enorm că nu voi putea fi disponibil pentru următoarele 2 – 3 săptămâni, dar trag tare la recuperare și îmi doresc să îmi ajut colegii în derby-ul cu FCSB de la sfâșitul lunii. Le doresc băieților mult succes în meciul cu Sepsi și pentru voi, cei mai fierbinți dintre români, vă transmit doar atât: fiți alături de alb-albaștri din primul și până în ultimul minut de joc. Pentru voi luptăm, pentru voi vrem să aducem la Craiova titlul după 28 de ani de așteptare. Hai, Știința!”, a spus fundașul dreapta

  • 2 este locul pe care îl ocupă Universitatea Craiova în Liga 1 Betano